Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

CO ZROBIC JAK SIE PRACOWEALO U POLAKA I ZALEGA Z P - Norwegia

Czytali temat:
Inez Pawłowska Dan Cho Mateuszw1987 (1327 niezalogowanych)
1 Post

(shreku567)
Wiking
HEJ,MOZE KTOS MI PODPOWIE JAK ZALATWIC SPRAWE ODZYSKANIA WYPOCIN KTORYCH OD LISTOPADA NIE MOGE OTRZYMAC.NIBY NORWESKA FIRMA ALE KANCI Z ZESTAWIENIEM MIESIECZNYM ZE HO HO A NA DODATEK LISTA PLAC PODPISANA CHOC JA TEGO NIE ZROBILEM.GDZIE SIE UDAC NA POLITI CZY DO SKATE?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
mozesz podać nazwe tej firmy ???
ja bym udał sie do inspekcji pracy przy skacie
tam jest Polak ,ma chłop ikre .....................
on wie co zrobić w takiej sytuacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
shreku567 napisał:
HEJ,MOZE KTOS MI PODPOWIE JAK ZALATWIC SPRAWE ODZYSKANIA WYPOCIN KTORYCH OD LISTOPADA NIE MOGE OTRZYMAC.NIBY NORWESKA FIRMA ALE KANCI Z ZESTAWIENIEM MIESIECZNYM ZE HO HO A NA DODATEK LISTA PLAC PODPISANA CHOC JA TEGO NIE ZROBILEM.GDZIE SIE UDAC NA POLITI CZY DO SKATE?

Ja na twoim miejscu zmieniłbym tylko podkoszulek na czarny, dobrał dwóch takich samych kolesiów przy kości plus oczywiście bejsbole. Wieczorne odwiedziny u takiego pracodawcy powinny załatwić problem szybko i konkretnie. No możesz też posłuchać rady Krzysztofa, ale nie wiem czy on będzie ci wdzięczny za twoją radę w sprawie kobiety do seksu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
Dam napisał:
shreku567 napisał:

Ja na twoim miejscu zmieniłbym tylko podkoszulek na czarny, dobrał dwóch takich samych kolesiów przy kości plus oczywiście bejsbole. Wieczorne odwiedziny u takiego pracodawcy powinny załatwić problem szybko i konkretnie. No możesz też posłuchać rady Krzysztofa, ale nie wiem czy on będzie ci wdzięczny za twoją radę w sprawie kobiety do seksu.

moja pierwsza myśl była podobna ,tylko bez bejsbolii ,tak załatwiłem sprawe w Pszczynie kilkanascie lat temu i to była maja ostatnia praca w Polsce ,na poczatek niech pogada z Tomkiem z inspekcji pracy w skacie w oslo
tel i nazwisko na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(shreku567)
Wiking
hmm...no wlasnie chciałem uniknac tego no ale sie chyba nie da no bo to i szkoda czasu....tylko bez kolesi po co swiadkowie no nie??pozdrowionka dla wszystkich mile lub przymusowo spedzajacych czas w norwegji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(shreku567)
Wiking
sorki ale nie moge podac nazwy firmy.ale moge podac namiary na zajebista firme ergane z oslo tam jest duzo polakow wiec jak masz problem z wymownoscia jezyka noszk lub ang,choc nie koniecznie bo kazdego jebia rowno) pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
jak bys mogł podac nazwe firmy w celu ostrzezenia innych ,prosiłbym na priv ,a ja w innym watku opisze sytuacje i bedzie sie wyświetlać Ostrzezenie dla przyszłych ofiar
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(shreku567)
Wiking
sluchaj sorki ale nic ci nie powiem bo nie wiem z kim mam do czynienia profil kazdy glupi zalozy bez obrazy.....a ja nie chce kopac kolegow choc oni tak samo jak ja.jest przejebane i nie ma komu tego powiedziec bo zastraszani.....a jak nie znasz jezyka to co ?jesli chodzi o mnie to chce puscic swiatlo dzienne.nie chce w ten sposob podam ci nr tel.96847824
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ulv tez ulv
(ulv7dwa)
Nowicjusz
shreku567 napisał:

jesli uwazasz, ze twoim pracodawca jest norweska firma ( czyzby ta sugerowana ponizej ?) ... i to ta wlasnie firma oszukuje cie przy wyplacie a co gorsza podpisywane sa za ciebie listy plac, bardzo chetnie moge udac sie z toba na policje, do skarbowego, do zwiazkow zawodowych, gdziekolwiek zechcesz i wyjasnic to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(NIC)
Wiking
WIEM O KIM MOWISZ TO JOZEK MOJ MAZ TAM PRACOWAL I BYLY WALY NA MAXA I ODSZEDL Z TAMTAD BO ODKAD JEST NOWY PERSONALNY TO NIEMA PRACY BO TYLKO JEDNA FIRMA MA WIADOMO O KOGO CHODZI I OCO CHODZI WBIJA SWOICH ZA KTORYCH MA PLACONE EXTRA POD STOLIKIEM DAJ SOBIE SPOKOJ Z TA FIRMA POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok