Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Lista - Norwegia

Czytali temat:
(909 niezalogowanych)
1 Post

(Czlowiek)
Wiking
To sa moje luzne i jak najbardziej subiektywne przemyslenia odnosnie osob, ktore sie tu przewijaja na forum. Kolejnosc nie jest istotna, niech nikt sie nie obrazi, ze nie jest na pierwszym miejscu, ani Ci, o ktorych nie wspomnialem Ludzie potrafia byc tak wrazliwi.
-Administrator, juz chyba byly - ulv72 -mieczak, fajny chlopak, mily jak najbardziej, nie powiem, ale mieczak. Nie nadawal sie, zbyt dobre serce.
-Sethur - pozorant. Wystarczy spojrzec...
-Grzes 102 - szacuneczek - przynajmniej z intelektualnego punktu widzenia /ale na jaki on moze sobie pozwolic?/
-Hilton - no niech ja w koncu ktos przytuli - tak normalnie, po ludzku, a nie za cos...
-Gabriel - Jak dla mnie zbyt bezbarwna postac, zeby sie dluzej zastanawiac, ale sie zastanowilem i umiescilem na liscie.
-Gama iles tam - ma poziom. I dostep do uczuc, czego jej szczerze zazdroszcze. Targaja nia, ale co tam - da rade Dasz rade Gama. Ps. moja mama urodzila dziewiatke. I jakos wychowala, kurna!!! Efekt widac, a jakze
- Zuzu - poczytaj troche Gamy
- Barbara - nie dziwie sie, ze sie przestala udzielac. Zbyt madra.
- Fachurka - odwiedze Cie - z zona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Oczywiście że czytam( poza tematem o młodych mamach w NO ) i co z tego?
Swoje zdanie mam i nie zamierzam go zmieniać o "wielka wyrocznio" i psychoanalityku forumowy.

ludzi mało na forum to chociaż niech każdy ma po dwa konta na MN co by raźniej było.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ulv tez ulv
(ulv7dwa)
Nowicjusz
hej czlowiek-u

musisz byc zaiste doskonalym psychologiem, ech ... wrecz prawie pol-bogiem ! aby tak na podstawie samego tylko tego forum ocenic kogokolwiek z taka, niesamowita wrecz, dokladnoscia gratuluje ... nowy... stary... forumowiczu

ach .. i dziekuje za taki profil mieczak o zbyt dobrym sercu, hehe ... fajne to, cos nowego, moze nawet ujmie to ktoras z naszych slicznych forumowiczek i dostane zaproszenie na kawe ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
A ja tak sobie siedzialam i nudzilam sie. A tu taka niespodzianka. Dawno sie tak nie usmialam jak z jednego fragmentu powyzej. Nie powiem ktorego. Ale to bylo dobre.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Przez Ciebie Fiona....musiałam się zalogować...
I napisać tylko tyle....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Czlowiek napisał:

Juz sie ciesze.. Moj dom jest Waszym.. Nie napisze : moje lozko, bo to by ktos mogl zle zrozumiec.
A najbardziej sie ciesze na Twoja... Cos ta dziewczyna szczegolnego w sobie ma.. Naturalnie na Ciebie tez sie bardzo ciesze, bo Cie lubie, ale to juz dawno wiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv7dwa napisał:
hej czlowiek-u

musisz byc zaiste doskonalym psychologiem, ech ... wrecz prawie pol-bogiem ! aby tak na podstawie samego tylko tego forum ocenic kogokolwiek z taka, niesamowita wrecz, dokladnoscia gratuluje ... nowy... stary... forumowiczu

ach .. i dziekuje za taki profil mieczak o zbyt dobrym sercu, hehe ... fajne to, cos nowego, moze nawet ujmie to ktoras z naszych slicznych forumowiczek i dostane zaproszenie na kawe ?

Darling... wpadnij do mnie i mnie przytul

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
czlowiek bardzo ciekawe spostrzezenia szkoda ze mniej sie teraz udzielam na forum, bo moze i o sobie samej bym sie czegos dowiedziala

Hilton to ja ciebie moge przytulic i ucalowac bezinteresownie come on Baby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Fachurra napisał:
Czlowiek napisał:

Juz sie ciesze.. Moj dom jest Waszym.. Nie napisze : moje lozko, bo to by ktos mogl zle zrozumiec.
A najbardziej sie ciesze na Twoja... Cos ta dziewczyna szczegolnego w sobie ma.. Naturalnie na Ciebie tez sie bardzo ciesze, bo Cie lubie, ale to juz dawno wiesz

taaa kochajcie się bracia i siostry wzajemnie , miłujcie itd itp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok