To sa moje luzne i jak najbardziej subiektywne przemyslenia odnosnie osob, ktore sie tu przewijaja na forum. Kolejnosc nie jest istotna, niech nikt sie nie obrazi, ze nie jest na pierwszym miejscu, ani Ci, o ktorych nie wspomnialem
Ludzie potrafia byc tak wrazliwi.
-Administrator, juz chyba byly - ulv72 -mieczak, fajny chlopak, mily jak najbardziej, nie powiem, ale mieczak. Nie nadawal sie, zbyt dobre serce.
-Sethur - pozorant. Wystarczy spojrzec...
-Grzes 102 - szacuneczek - przynajmniej z intelektualnego punktu widzenia /ale na jaki on moze sobie pozwolic?/
-Hilton - no niech ja w koncu ktos przytuli - tak normalnie, po ludzku, a nie za cos...
-Gabriel - Jak dla mnie zbyt bezbarwna postac, zeby sie dluzej zastanawiac, ale sie zastanowilem i umiescilem na liscie.
-Gama iles tam - ma poziom. I dostep do uczuc, czego jej szczerze zazdroszcze. Targaja nia, ale co tam - da rade
Dasz rade Gama. Ps. moja mama urodzila dziewiatke. I jakos wychowala, kurna!!! Efekt widac, a jakze
- Zuzu - poczytaj troche Gamy
- Barbara - nie dziwie sie, ze sie przestala udzielac. Zbyt madra.
- Fachurka - odwiedze Cie - z zona

-Administrator, juz chyba byly - ulv72 -mieczak, fajny chlopak, mily jak najbardziej, nie powiem, ale mieczak. Nie nadawal sie, zbyt dobre serce.
-Sethur - pozorant. Wystarczy spojrzec...
-Grzes 102 - szacuneczek - przynajmniej z intelektualnego punktu widzenia /ale na jaki on moze sobie pozwolic?/
-Hilton - no niech ja w koncu ktos przytuli - tak normalnie, po ludzku, a nie za cos...
-Gabriel - Jak dla mnie zbyt bezbarwna postac, zeby sie dluzej zastanawiac, ale sie zastanowilem i umiescilem na liscie.
-Gama iles tam - ma poziom. I dostep do uczuc, czego jej szczerze zazdroszcze. Targaja nia, ale co tam - da rade

- Zuzu - poczytaj troche Gamy

- Barbara - nie dziwie sie, ze sie przestala udzielac. Zbyt madra.
- Fachurka - odwiedze Cie - z zona