Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
(876 niezalogowanych)
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
małgośka napisał:
Fachurra napisał:
Czlowiek napisał:

- Fachurka - odwiedze Cie - z zona

Juz sie ciesze.. Moj dom jest Waszym.. Nie napisze : moje lozko, bo to by ktos mogl zle zrozumiec.
A najbardziej sie ciesze na Twoja... Cos ta dziewczyna szczegolnego w sobie ma.. Naturalnie na Ciebie tez sie bardzo ciesze, bo Cie lubie, ale to juz dawno wiesz

taaa kochajcie się bracia i siostry wzajemnie , miłujcie itd itp

A Tobie co? Ja myślałem że to Ty będziesz tą żoną
Myliłem się? uppps...
Ale i tak sie ciesze, bo lubie mieć gości...
A może Ty wpadniesz osobno???
Ogromnie sie ucieszę
Bo tak strasznie Cie lubię

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Czlowiek)
Wiking
Fachurra napisał:
małgośka napisał:
Fachurra napisał:
Czlowiek napisał:

Juz sie ciesze.. Moj dom jest Waszym.. Nie napisze : moje lozko, bo to by ktos mogl zle zrozumiec.
A najbardziej sie ciesze na Twoja... Cos ta dziewczyna szczegolnego w sobie ma.. Naturalnie na Ciebie tez sie bardzo ciesze, bo Cie lubie, ale to juz dawno wiesz

A Tobie co? Ja myślałem że to Ty będziesz tą żoną
Myliłem się? uppps...
Ale i tak sie ciesze, bo lubie mieć gości...
A może Ty wpadniesz osobno???
Ogromnie sie ucieszę
Bo tak strasznie Cie lubię

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl

Nie wiem jak to jest u Was, w Hiszpanii, Fachurko, ale u Nas zone ma sie jedna i ...jedyna...
Ps. dziekuje, wpadamy, trzeba tylko dograc pare szczegolow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Czlowiek napisał:

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl

Nie wiem jak to jest u Was, w Hiszpanii, Fachurko, ale u Nas zone ma sie jedna i ...jedyna...
Ps. dziekuje, wpadamy, trzeba tylko dograc pare szczegolow[/quote]

No.., tak oficjalnie to też ma sie jedną.., ale czy wszystko musi być oficjalnie?
No a poza tym, to czasem żony zmieniaja mężów, a mężowie żony.., czy nie?
Tak, że przywieź którą chcesz, byle by fajna była, a nie wiedźma jakaś złośliwa

A tu masz jeszcze piosenkę w temacie.. (tak mi sie przynajmniej wydaje.., bo za bardzo tego tekstu nie rozumiem.., jakos tak niewyraźnie śpiewa ten typ..)

www.pajacyk.pl

www.pustamiska.pl

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Fachurra napisał:
małgośka napisał:
Fachurra napisał:
Czlowiek napisał:

A Tobie co?

Mam po prostu inne zdanie niż Ty na temat osoby , którą Ty zapraszasz . Już samo założenie takiego oszczerczego wątku na forum źle o kimś świadczy . Nie będę tego rozwijać , bo wydaje mi się , że w takich przypadkach najlepsza jest obojetność i omijanie szerokim łukiem . co właśnie czynię ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...malgosiu

a wedlug mnie,to wlasnie najgorsza z mozliwych opcji...obojetnosc i omijanie szerokim lukiem...ignorujac sama stajesz sie ignorantka,a dodatkowo dajesz przyzwolenie i zostawiasz pole do popisu osobie,ktora takie watki zaklada...

...wal smialo!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Czlowiek)
Wiking
małgośka napisał:
Fachurra napisał:
małgośka napisał:
Fachurra napisał:
Czlowiek napisał:

A Tobie co?

Mam po prostu inne zdanie niż Ty na temat osoby , którą Ty zapraszasz . Już samo założenie takiego oszczerczego wątku na forum źle o kimś świadczy . Nie będę tego rozwijać , bo wydaje mi się , że w takich przypadkach najlepsza jest obojetność i omijanie szerokim łukiem . co właśnie czynię ...

Nie bylo mnie troche. Moze i dobrze, bo w miedzyczasie zglosila sie osoba, ktora az dwa posty poswiecila temu, zeby zaznaczyc swoja obojetnosc. Ciekawy przypadek, nie ma co. Hmm, ciekawy jak ciekawy, ale jest to ten typ, ktory w zyciu omijam szerokim lukiem, a tutaj mi sie nie udalo. No popatrz, jak to hula...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Czlowiek napisał:
To sa moje luzne i jak najbardziej subiektywne przemyslenia odnosnie osob, ktore sie tu przewijaja na forum. Kolejnosc nie jest istotna, niech nikt sie nie obrazi, ze nie jest na pierwszym miejscu, ani Ci, o ktorych nie wspomnialem Ludzie potrafia byc tak wrazliwi, ze ja pierdole.
-Administrator, juz chyba byly - ulv72 -mieczak, fajny chlopak, mily jak najbardziej, nie powiem, ale mieczak. Nie nadawal sie, zbyt dobre serce.
-Sethur - pozorant. Wystarczy spojrzec...
-Grzes 102 - szacuneczek - przynajmniej z intelektualnego punktu widzenia /ale na jaki on moze sobie pozwolic?/
-Hilton - no niech ja w koncu ktos przytuli - tak normalnie, po ludzku, a nie za cos...
-Gabriel - Jak dla mnie zbyt bezbarwna postac, zeby sie dluzej zastanawiac, ale sie zastanowilem i umiescilem na liscie.
-Gama iles tam - ma poziom. I dostep do uczuc, czego jej szczerze zazdroszcze. Targaja nia, ale co tam - da rade Dasz rade Gama. Ps. moja mama urodzila dziewiatke. I jakos wychowala, kurna!!! Efekt widac, a jakze
- Zuzu - poczytaj troche Gamy
- Barbara - nie dziwie sie, ze sie przestala udzielac. Zbyt madra.

Życzyłabym sobie być bardziej racjonalna Opis całkiem pozytywny, więc dziękuję Zakładając Człowieku, że jesteś mężczyzną, to całe twoje szczęście, że nie jesteś moim mężem, ten to ma dopiero przerąbane z moją emocjonalnością
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Czlowiek)
Wiking
gama28 napisał:
Czlowiek napisał:
To sa moje luzne i jak najbardziej subiektywne przemyslenia odnosnie osob, ktore sie tu przewijaja na forum. Kolejnosc nie jest istotna, niech nikt sie nie obrazi, ze nie jest na pierwszym miejscu, ani Ci, o ktorych nie wspomnialem Ludzie potrafia byc tak wrazliwi, ze ja pierdole.
-Administrator, juz chyba byly - ulv72 -mieczak, fajny chlopak, mily jak najbardziej, nie powiem, ale mieczak. Nie nadawal sie, zbyt dobre serce.
-Sethur - pozorant. Wystarczy spojrzec...
-Grzes 102 - szacuneczek - przynajmniej z intelektualnego punktu widzenia /ale na jaki on moze sobie pozwolic?/
-Hilton - no niech ja w koncu ktos przytuli - tak normalnie, po ludzku, a nie za cos...
-Gabriel - Jak dla mnie zbyt bezbarwna postac, zeby sie dluzej zastanawiac, ale sie zastanowilem i umiescilem na liscie.
-Gama iles tam - ma poziom. I dostep do uczuc, czego jej szczerze zazdroszcze. Targaja nia, ale co tam - da rade Dasz rade Gama. Ps. moja mama urodzila dziewiatke. I jakos wychowala, kurna!!! Efekt widac, a jakze
- Zuzu - poczytaj troche Gamy
- Barbara - nie dziwie sie, ze sie przestala udzielac. Zbyt madra.

Życzyłabym sobie być bardziej racjonalna Opis całkiem pozytywny, więc dziękuję Zakładając Człowieku, że jesteś mężczyzną, to całe twoje szczęście, że nie jesteś moim mężem, ten to ma dopiero przerąbane z moją emocjonalnością

Mysle, ze o tym kim jestesmy bardziej moga poswiadczyc dzieci niz malzonkowie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Czlowiek)
Wiking
małgośka napisał:
Fachurra napisał:
małgośka napisał:
Fachurra napisał:
Czlowiek napisał:

A Tobie co?

Malgoska, to Ty masz jakies zdanie????
Nie prowokuj. Najlepiej Ci wychodzi jak wklejasz cytaty badz muzyczke i sie nie wypowiadasz. Sprawiasz wtedy wrazenie, ze jestes medrcem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Czlowiek)
Wiking
Jest jeszcze jeden chlopak. Sie nie wypowiedzial. Kowalski. Juz samo to imie przyprawia mnie o dreszcze. Czy macie cos podobnego drodzy umforumowicze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok