Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agata Dymna (1137 niezalogowanych)
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
no masz to sie MN prawie "Fotka.pl" albo "poliszdajting" robi, eh....
aczkolwiek sie milo przez chwile zrobilo jak przeczytalam ta wiadomosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
ania_s napisał:
no masz to sie MN prawie "Fotka.pl" albo "poliszdajting" robi, eh....
aczkolwiek sie milo przez chwile zrobilo jak przeczytalam ta wiadomosc

łetam, tu są rozmowy na poziomie i abonamentu nie trza płacić, a poza tym to tu słabe "branie" jest (przynajmniej w moim przypadku) (dalej strzelam focha jakby co)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Ehhh właśnie przeczytałam mojemu małżowi...a on na to że za pół roku znajde gdzieś w sieci swoje fotki tylko nago..hehe po to mamy fotoshopa

Nie no tak na poważnie..fajna propozycja...czemu nie zmienic stajlu zawsze można się o sobie czegoś dowiedzieć

A pozatym mnie denerwują reklamy kalendarza...."specjalnie ble..ble"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
A ja myslalam,ze jestem taka wyjatkowa i ze to tylko do mnie wyslal taka wiadomosc...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
A ja dalej nie wiem, gdzie wy tę wiadomość widzicie, bo ja nic nie widzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
gama28 napisał:
A ja dalej nie wiem, gdzie wy tę wiadomość widzicie, bo ja nic nie widzę

Gama....gdzie Ty w ogóle patrzysz.... W górę...w górę patrz....a nie w dół....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Hej Magdalena,
jako założyciel bardzo się cieszę, że portal używają takie fajne osóbki jak Ty Normalnie jestem dumny, że jestem Polakiem a Polki są tak piękne co pokazują Twoje fotki.

Dlatego uruchomiłem międzynarodowy portal, który pozwoli pokazać światu urodę i styl Polek. Przy okazji dowiesz się w czym najlepiej wyglądasz, jaki wybrać strój na imprezę czy którą bluzkę kupić.

Zasada portalu jest prosta - wczytujesz kilka zdjęć na raz a ludzie wybierają w czym najlepiej wyglądasz. Jak możesz załaduj kilka fotek a szybko się przekonasz, na którym zjęciu wyglądasza najlepiej.

aha... adres portalu to www.lookmash.com

Pozdrawiam,
Łukasz - założyciel MN.

--------------------------------------------------------------------------------
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
a ja myslalam ze Matke Polke ominie taka wrecz kuszaca propozycja

Gama, Kochana, wejdz w swoj profil i tam bedziesz miala ta wiadomosc

ja tez myslalam ze w wiadomosciach to bedzie-na priv, ale nie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
agnieszkaj81 napisał:
A ja myslalam,ze jestem taka wyjatkowa i ze to tylko do mnie wyslal taka wiadomosc...

Nie Ty jedna.... ....a wczesniej ,kiedy zobaczyłam kalendarz pierwszy raz z moim imieniem....miałam podobne uczucie....pomyślałam sobie....oo....to tylko dla mnie....ale super.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
wilk stepowy napisał:
agnieszkaj81 napisał:

Nie Ty jedna.... ....a wczesniej ,kiedy zobaczyłam kalendarz pierwszy raz z moim imieniem....miałam podobne uczucie....pomyślałam sobie....oo....to tylko dla mnie....ale super.....

to samo poczulam czytajac swoJE imie, dopoki nie zobaczylam ze jest blad w miescie, bo napisali Oslo, a teraz jakies Hønefos powoli zaczyna mnie to denerwowac, wszedzie ta reklama jest, chodzi za mna jak cien
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok