magdalena_d84 napisał:
wilk stepowy napisał:
agnieszkaj81 napisał:
A ja myslalam,ze jestem taka wyjatkowa i ze to tylko do mnie wyslal taka wiadomosc...
Nie Ty jedna....
....a wczesniej ,kiedy zobaczyłam kalendarz pierwszy raz z moim imieniem....miałam podobne uczucie....pomyślałam sobie....oo....to tylko dla mnie....ale super.....
to samo poczulam czytajac swoJE imie, dopoki nie zobaczylam ze jest blad w miescie, bo napisali Oslo, a teraz jakies Hønefos
powoli zaczyna mnie to denerwowac, wszedzie ta reklama jest, chodzi za mna jak cien

Widać że pracują w pocie czoła nad forum, bo już obeszli mojego adblocka i niestety widzę tą żenującą reklamę. Zablokowanie możliwości odpowiadania na reklamy i jednoczesne zakładanie nowego tematu to już ponad siły programisty.
Ze nie wspomnę o moderacji i wywalaniu tematów typu kupię/sprzedam i poszukiwaniu pracy.
Zastanawiam się czy ten portal może jeszcze być bardziej dziadoski?
a najlepiej opisuje to Rysio:
94.23.2.198/pics/88a4e805e921.jpg
wilk stepowy napisał:
agnieszkaj81 napisał:
A ja myslalam,ze jestem taka wyjatkowa i ze to tylko do mnie wyslal taka wiadomosc...

Nie Ty jedna....

to samo poczulam czytajac swoJE imie, dopoki nie zobaczylam ze jest blad w miescie, bo napisali Oslo, a teraz jakies Hønefos

Widać że pracują w pocie czoła nad forum, bo już obeszli mojego adblocka i niestety widzę tą żenującą reklamę. Zablokowanie możliwości odpowiadania na reklamy i jednoczesne zakładanie nowego tematu to już ponad siły programisty.
Ze nie wspomnę o moderacji i wywalaniu tematów typu kupię/sprzedam i poszukiwaniu pracy.
Zastanawiam się czy ten portal może jeszcze być bardziej dziadoski?

a najlepiej opisuje to Rysio:
94.23.2.198/pics/88a4e805e921.jpg