Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agata Dymna (1135 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
wilk stepowy napisał:
agnieszkaj81 napisał:
A ja myslalam,ze jestem taka wyjatkowa i ze to tylko do mnie wyslal taka wiadomosc...

Nie Ty jedna.... ....a wczesniej ,kiedy zobaczyłam kalendarz pierwszy raz z moim imieniem....miałam podobne uczucie....pomyślałam sobie....oo....to tylko dla mnie....ale super.....

to samo poczulam czytajac swoJE imie, dopoki nie zobaczylam ze jest blad w miescie, bo napisali Oslo, a teraz jakies Hønefos powoli zaczyna mnie to denerwowac, wszedzie ta reklama jest, chodzi za mna jak cien

Widać że pracują w pocie czoła nad forum, bo już obeszli mojego adblocka i niestety widzę tą żenującą reklamę. Zablokowanie możliwości odpowiadania na reklamy i jednoczesne zakładanie nowego tematu to już ponad siły programisty.
Ze nie wspomnę o moderacji i wywalaniu tematów typu kupię/sprzedam i poszukiwaniu pracy.
Zastanawiam się czy ten portal może jeszcze być bardziej dziadoski?

a najlepiej opisuje to Rysio:

94.23.2.198/pics/88a4e805e921.jpg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Zuzu napisał:
tyle zdjęć w galerii, czar i urok osobisty bijący z postów i żadnej wiadomości poza dwoma odwiedzinami profilu przez założyciela MN ehhhhhhhhh strzelam focha i niech mnie ktoś przytuli

Zuzu,

Jeśli zdejmiesz ten seksowny kask - gotowam utulić Cię mocno, mocno...

Zabawa w Zorro mnie nie kręci he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
No tak, teraz już wszystko rozumiem, ja po prostu rzadko zaglądam na mój profil. Myślałam, że wiadomość pokazuje się jako reklama na stronie głównej, a u mnie pokazuje się reklama operacji plastycznych. Sądziłam już, że to jakiś spisek, wszystkich chcą ubierać, a mnie operować??? No, ale po tych trzech ciążach może by się przydało...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
gama28 napisał:
No tak, teraz już wszystko rozumiem, ja po prostu rzadko zaglądam na mój profil. Myślałam, że wiadomość pokazuje się jako reklama na stronie głównej, a u mnie pokazuje się reklama operacji plastycznych. Sądziłam już, że to jakiś spisek, wszystkich chcą ubierać, a mnie operować??? No, ale po tych trzech ciążach może by się przydało...

Fajnie , że zaskoczyłaś Gama.... ....i nie martw się ...dla Ciebie ubiór też się znajdzie.....najpiękniejszy....dla Matki Polki.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok