Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

paszport - Norwegia

9 Postów

(gulq.22)
Wiking
witam mam wazne pytanie czy wyrabial ktos paszport w ambasadzie w oslo , ile kosztuje to wiem bardziej zalezy mi na czasie oczekiwania, pozdrawiam i dziekuje za podpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Stały Bywalec
Tel. do Ambasady w Oslo : +4724110850 oraz :+4721037200 .Zadzwon i wszystkiego sie dowiesz !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(gulq.22)
Wiking
tel to ja mam , chodzi mi o odpowiedz z "życia"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
2 uker.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
z tego co pamietam, to zaplacilam 260 NOK, czekalam jakies 2, 5 tygodnia. Tylko ze ja wyrabialam paszport córeczce w Stavanger, bo akurat byl dyzur konsularny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mój mąż wyrabiał w Konsulacie w Oslo. Koszt- chyba 800 nok lub więcej. Zdjęcia robił wcześniej w fotografa ( na stronie Ambasady/Konsulatu jest opis i wzór zdjęcia, które dał fotografowi, aby zrobił według polskich norm), potrzebna była gotówka do zapłaty (kartą nie można), za dodatkową opłatą wyślą paszport do domu. Trzeba mieć stary paszport i dowód osobisty do wylegitymowania. Mąż na paszport czekał ponad miesiąc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
gama my wyrabialismy Miloszkowi w pazdzierniku , termin dwa tygodnie oczekiwania . buzak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Agata Krauze
(smerffetka)
Wiking
hej my jak wyrabialismy paszport corci w oslo i bardzo nam zalezalo na czasie to za dodatkowa oplata mielismy jeszce tego samego dnia tylko nie pamietam juz ile
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok