Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Maryjan Piotr Kolczatka michał olbrycht Olek123 reddog85 (1627 niezalogowanych)
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
taa...

znowu przybylo zebrzacych,na tym forumie.
tym razem okazuje sie,ze mozna rowniez,zebrac 'szlachetnie' jak: marcin aneta

nawet nie przypuszczalem,jaki to wszechsronny temat

p/s:
jednak najlepsze, dopiero nastapi.
jak co roku zagra,ogolnoswiatowy festiwal zebrzacych,pod wezwaniem - jego jakajacej sie ekscelencji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Panie ladny z rodzina, ja po prostu konam ze smiechu. I nie istotne czy wypowiada sie pan sam, czy tez z rodzina . To jest taki pozytywny smiech. Zebram o wiecej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Dzisiejszy rekord, to byl motyw z bocianami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Na temat dać, czy lać wiem więcej po ostatnich wydarzeniach w Rogaland, a głównym tematem w Radio Sandnes, Stavanger Aftenblad, czy Rogalads Avis było aresztowanie 10 osobowej bandy Polaków masowo okradających domy w ostatnim okresie w południowym Rogaland. Radosnej wiadomości musiałem słuchać w radio przez cały czwartek, a w piątek " życzliwi Norwedzy" przynosili całostronicowe artykuły z gazet. Do tego nieprzyjemne szemrania i docinki. Nie wiem co dokładnie wie policja, ale w ramce GODE RÅD , czyli dobrych radach jak uniknąć włamania napisali - Ikke slipp inn fremmede som kommer på døren og ber om hjelp. W wolnym tłumaczeniu - nie wpuszczaj polskiego żebraka do domu, bo on tylko robi przegląd gdzie dokonać włamu. Niestety nie mogę tu podać jednoznacznej odpowiedzi co zrobić z polskim żebrakiem, bo jeszcze ktoś to zaniesie do prokuratury i będę molestowany o nakłanianie do zbrodni.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok