Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Dać czy lać - Norwegia

Czytali temat:
Jan Maryjan Piotr Kolczatka michał olbrycht Olek123 reddog85 (1679 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jak zachowujecie się w przypadku kiedy do drzwi zastuka polski żebrak? Młody dość dobrze wyglądający z karteczką, że jest polskim studentem szukającym wsparcia. Z jednej strony wypadałoby dać i wspomóc, z drugiej w ryło, żeby nie robił obciachu i powodów do naśmiewania przez Norków i tekstów typu - w Polsce byś robił za 20 koron na godzinę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
wpierw dać robotę ....choćby wygrabać liście koło domu . potem pengi
pewnie jak usłyszy o pracy to już nie będzie nic chciał bo łatwiej chodzić i pukać do drzwi z kartką ....no i jaka strata czasu , za tę godzinę którą by pracował to z 15 domów by obszedł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Magdalena BB
(basitek)
Nowicjusz
Zawsze wtedy pytam dlaczego to robi / a ? ,przeciez pracy jest duzo .Z reguly nie daje pieniedzy a za obrazki przyklejone na drewnie ,jako ich dzielo recznie malowane ,dziekuje i prosze zeby po bloku w ktorym mieszkam nie chodzili bo wstyd mi robia . Rozumiem ze przyjechali na chwilke i wolny czas chca zapelnic pieniedzmi ,ale czesto to co sprzedaja kupili na bazarze w Polsce a wmawiaja innym ze wlasnorecznie zrobili bo wiedza ze reczna pracu tu ma cene . Wkurzaja mnie tym ale ja im zycia zmieniac nie mam zamiaru- oszustwa w malym formacie ale zawsze oszustwa . Tepic trzeba ten proceder ,bo z malego czesto robi sie duze .
(znowu pewnie dostane po glowie od Hilton ze smiem sie wypowiadac na forum - ale niech tam - poklnie sobie ,na zdrowie jej wyjdzie i flistracje z powodu ...... znikna )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
basitek napisał:
Zawsze wtedy pytam dlaczego to robi / a ? ,przeciez pracy jest duzo .Z reguly nie daje pieniedzy a za obrazki przyklejone na drewnie ,jako ich dzielo recznie malowane ,dziekuje i prosze zeby po bloku w ktorym mieszkam nie chodzili bo wstyd mi robia . Rozumiem ze przyjechali na chwilke i wolny czas chca zapelnic pieniedzmi ,ale czesto to co sprzedaja kupili na bazarze w Polsce a wmawiaja innym ze wlasnorecznie zrobili bo wiedza ze reczna pracu tu ma cene . Wkurzaja mnie tym ale ja im zycia zmieniac nie mam zamiaru- oszustwa w malym formacie ale zawsze oszustwa . Tepic trzeba ten proceder ,bo z malego czesto robi sie duze .
(znowu pewnie dostane po glowie od Hilton ze smiem sie wypowiadac na forum - ale niech tam - poklnie sobie ,na zdrowie jej wyjdzie i flistracje z powodu ...... znikna )

Widzisz basistek, z punku widzenia uzytkownika tego forum, to Ty jestes w tym momencie "be", a nie Hilton, ktora tak krytykujesz. Od czasu waszej ostrej wymiany zdan, Hilton wielokrotnie wypowiadala sie na forum, w roznych tematach. No i widzisz, ona ani razu do swojej wypowiedzi nie przypiela "szpilki" dla Ciebie, a Ty "ni z gruszki, ni z pietruszki", w watku o zebrakach, probujesz wsadzic swoja szpile sugerujac, ze ona taka "be", a Ty tak zupelnie za nic, dostaniesz od niej baty. A feeee

Nie probuj mi za chwile wmawiac, ze staje po czyjejs stronie, ja tylko pokazuje Ci Twoja dwulicowosc w tym momencie...Poki zaczniesz tepic zebrajacych oszustow, to moze najpierw zacznij od wytepienia w sobie tej "brzdkiej strony", ktora wlasnie pokazujesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Magdalena BB
(basitek)
Nowicjusz
Widzisz basistek, z punku widzenia uzytkownika tego forum, to Ty jestes w tym momencie "be", a nie Hilton, ktora tak krytykujesz. Od czasu waszej ostrej wymiany zdan, Hilton wielokrotnie wypowiadala sie na forum, w roznych tematach. No i widzisz, ona ani razu do swojej wypowiedzi nie przypiela "szpilki" dla Ciebie, a Ty "ni z gruszki, ni z pietruszki", w watku o zebrakach, probujesz wsadzic swoja szpile sugerujac, ze ona taka "be", a Ty tak zupelnie za nic, dostaniesz od niej baty. A feeee

Nie probuj mi za chwile wmawiac, ze staje po czyjejs stronie, ja tylko pokazuje Ci Twoja dwulicowosc w tym momencie...Poki zaczniesz tepic zebrajacych oszustow, to moze najpierw zacznij od wytepienia w sobie tej "brzdkiej strony", ktora wlasnie pokazujesz.

Fiona66 czy na tym portalu nikt poza "zlotymi forumowiczami" nie ma prawa sie wypowiadac ? Wy piszecie co wam slina na jezyk przyniesie ,innych wciaz krytykujecie uzywajac wulgarnych slow i chyba z delikatnosci nikt Wam jeszcze na to uwagi nie zwrocil . Wypowiadam sie bo mam takie same prawa jak Wy "zloci" a .Co do dopisku ? to pozwolilam sobie na mala uwage bo do tego tez mam prawo ,nie jeden raz czytalam docinki "Wasze" nie tylko Hilton mimo ze akurat osoba krytykowana nie wypowiadala sie w danym temacie dosc dlugo . Forum sluzy do wymiany zdan ,do dyskusji dla wszystkich chetnych ,ja nie komentuje waszych "gwiazdek " ja uzylam tylko Waszej broni ."Uderz w stol a nozyce sie odezwa "Nie znasz mnie i nie znasz mojej brzydkiej strony - ja jej nie mam. Samo piekno ze mnie promieniuje ,jestem do szpiku kostnego dobra ,wyrozumiala i tolerancyjna .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Magdalena BB
(basitek)
Nowicjusz
Fiona66 nie znasz mnie ,ja nie mam brzydkiej strony - ja jestem dobra do szpiku kostnego ,wyrozumiala i tolerancyjna .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
basitek napisał:
czy na tym portalu nikt poza "zlotymi forumowiczami" nie ma prawa sie wypowiadac ? Wy piszecie co wam slina na jezyk przyniesie ,innych wciaz krytykujecie uzywajac wulgarnych slow i chyba z delikatnosci nikt Wam jeszcze na to uwagi nie zwrocil . Wypowiadam sie bo mam takie same prawa jak Wy "zloci" a .Co do dopisku ? to pozwolilam sobie na mala uwage bo do tego tez mam prawo ,nie jeden raz czytalam docinki "Wasze" nie tylko Hilton mimo ze akurat osoba krytykowana nie wypowiadala sie w danym temacie dosc dlugo . Forum sluzy do wymiany zdan ,do dyskusji dla wszystkich chetnych ,ja nie komentuje waszych "gwiazdek " ja uzylam tylko Waszej broni ."Uderz w stol a nozyce sie odezwa "Nie znasz mnie i nie znasz mojej brzydkiej strony - ja jej nie mam. Samo piekno ze mnie promieniuje ,jestem do szpiku kostnego dobra ,wyrozumiala i tolerancyjna .
jeah exelent!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
po co się kłócić ....grudzień i święta za pasem

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
no wlasnie Swieta... , a wiec cos w klimacie z ZYCZENIAMI

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
290 Postów

(agnieszkaj81)
Stały Bywalec
Skoro swieta,to biednego studenta tez trza wesprzec. A nie z miotla gonic.

Na szczescie do mnie nie przychodza. Chociaz w sumie to i tak mamusia mnie nauczyla nie otwierac drzwi obcym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok