Widzisz basistek, z punku widzenia uzytkownika tego forum, to Ty jestes w tym momencie "be", a nie Hilton, ktora tak krytykujesz. Od czasu waszej ostrej wymiany zdan, Hilton wielokrotnie wypowiadala sie na forum, w roznych tematach. No i widzisz, ona ani razu do swojej wypowiedzi nie przypiela "szpilki" dla Ciebie, a Ty "ni z gruszki, ni z pietruszki", w watku o zebrakach, probujesz wsadzic swoja szpile sugerujac, ze ona taka "be", a Ty tak zupelnie za nic, dostaniesz od niej baty. A feeee
Nie probuj mi za chwile wmawiac, ze staje po czyjejs stronie, ja tylko pokazuje Ci Twoja dwulicowosc w tym momencie...Poki zaczniesz tepic zebrajacych oszustow, to moze najpierw zacznij od wytepienia w sobie tej "brzdkiej strony", ktora wlasnie pokazujesz.
Fiona66 czy na tym portalu nikt poza "zlotymi forumowiczami" nie ma prawa sie wypowiadac ? Wy piszecie co wam slina na jezyk przyniesie ,innych wciaz krytykujecie uzywajac wulgarnych slow i chyba z delikatnosci nikt Wam jeszcze na to uwagi nie zwrocil . Wypowiadam sie bo mam takie same prawa jak Wy "zloci" a .Co do dopisku ? to pozwolilam sobie na mala uwage bo do tego tez mam prawo ,nie jeden raz czytalam docinki "Wasze" nie tylko Hilton mimo ze akurat osoba krytykowana nie wypowiadala sie w danym temacie dosc dlugo . Forum sluzy do wymiany zdan ,do dyskusji dla wszystkich chetnych ,ja nie komentuje waszych "gwiazdek " ja uzylam tylko Waszej broni ."Uderz w stol a nozyce sie odezwa "Nie znasz mnie i nie znasz mojej brzydkiej strony - ja jej nie mam. Samo piekno ze mnie promieniuje ,jestem do szpiku kostnego dobra ,wyrozumiala i tolerancyjna .