B.dobra jest tu szynka prowansalska w plastrach,sery żółte też= i przepis na szybką przekąske.
Plastry szynki,plaster sera,plastry ogurka niech bedzie słodki,zawijamy w tortillę i do piekarnika,albo bez zawijania a potem pomidor lub ketchup i zawijamy.
Mięsa przemielone też sa dobre,a z nich pulpety,lub z ryżem,lub do makaronu z parmezanem i sosem z pomidorów.
Vienerepølse są chyba przy najmniej dla mnie dużo lepsze niz w polsce parówki.
To tylko kilka z wielu pomysłów
Plastry szynki,plaster sera,plastry ogurka niech bedzie słodki,zawijamy w tortillę i do piekarnika,albo bez zawijania a potem pomidor lub ketchup i zawijamy.
Mięsa przemielone też sa dobre,a z nich pulpety,lub z ryżem,lub do makaronu z parmezanem i sosem z pomidorów.
Vienerepølse są chyba przy najmniej dla mnie dużo lepsze niz w polsce parówki.
To tylko kilka z wielu pomysłów