Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2159 niezalogowanych)
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
ej ale jak sie widzi swoje stopy zamiast brzucha to chyba nie jest tak zle
ja uprawiam tez fajny sport: przemierzanie szlakow po centrach handlowych, stosuje juz tyle lat ze zbedne kilogramy sie mnie nie imaja
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
taa...

po twojej,sportowej wyliczance iks-inski wnioskuje,ze teraz po tych 15 aktywnych latach,jestes wrakiem czlowieka!

a co do maslanki (jako produktu mleko-pochodnego) juz starzy amerykanie ze wschodu mowili:

- chcesz byc kaleka,pij mleko -
(w wersji poprawno-unijnej: pij mleko,bedziesz wielki)

aha...zeby nie byc goloslownym,to pozwole sobie przypomniec, znana i lubiana marke papierosow,pod nazwa:

- SPORT -

a jak ogolnie wiadomo - palenie zabija!

p/s:
zdrowia zycze!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksi艅ski igrek
(retier1)
Maniak
ania_s napisa艂:
ej ale jak sie widzi swoje stopy zamiast brzucha to chyba nie jest tak zle
ja uprawiam tez fajny sport: przemierzanie szlakow po centrach handlowych, stosuje juz tyle lat ze zbedne kilogramy sie mnie nie imaja

To portwel pewnie w anoreksje ju偶 wpad艂

a jak ogolnie wiadomo - palenie zabija!

o tym to ju偶 nawet niemowlaki wiedz膮 panieladny i dlatego pewnie tak si臋 krzywi膮 i z ca艂ej si艂y odpychaj膮 od kochaj膮cej mamusi i tatusia gdy ci pr贸buj膮 przytula膰 lub da膰 buziaka swojemu szcz臋艣ciu,niby nic
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
!!! co ty za horrory opowiadasz !!!
...niemowlaki odpychaja sie (z calych sil!) od mamausi i tatusia ?!?!?!

ty juz lepiej retier,nie chudnij wiecej

bo za pewne wiesz o tym,ze razem z ogolna utrata wagi ciala,zmniejsza sie rowniez aktywna masa,szarych komorek
i jak tak dalej pojdzie,to az strach pomyslec,czego jeszcze dowiemy sie od ciebie,o niemowlakach...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksi艅ski igrek
(retier1)
Maniak
panladny napisa艂:
!!! co ty za horrory opowiadasz !!!
...niemowlaki odpychaja sie (z calych sil!) od mamausi i tatusia ?!?!?!

ty juz lepiej retier,nie chudnij wiecej

bo za pewne wiesz o tym,ze razem z ogolna utrata wagi ciala,zmniejsza sie rowniez aktywna masa,szarych komorek
i jak tak dalej pojdzie,to az strach pomyslec,czego jeszcze dowiemy sie od ciebie,o niemowlakach...

masz racje panladny,tym razem mnie przy艂apa艂e艣 mia艂o by膰 : mniej wi臋cej od momentu raczkowania
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
No tak zacz膮艂em si臋 chwali膰,nawet moja 偶ona zwr贸ci艂a mi na to swoja uwag臋.A to by艂a tylko cz臋艣c moich rozrywek.
Mo偶e kiedy艣 ale teraz daleko mi do wraka,sam wyznaczam sobie cele do zdobycia,nadal.Np ostatnio bieg 4 kilometry pod g贸r臋 z rowerem na ramieniu w temperaturze + 3*C i deszczu,to by艂o na Blefiell 1341mnpm.Na g贸rze 艣nieg i zero stopni.To mnie kr臋ci.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
A ja 艣miga艂am na Blefjell na bieg贸wkach
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
no to pewnie na dole,bo tym szlakiem kt贸ry ja przemierza艂em nie ma trasy dla bieg贸wek.To jest wjazd od drogi 37 mo偶na wjecha膰 samochodem po op艂aceniu bom 60 nok ,6 kilometr贸w w stron臋 szczytu na ko艅cy jest punkt ratownictwa norweskiego czerwonego krzy偶a,a dalej juz tylko szlak na szczyt przecinaj膮cy potoki i nie ma drzew ,tylko niskie krzewy ok 4 km do szczytu gdzie s膮 ju偶 tylko ska艂y.Nie stety zbyt du偶e g艂azy na zjazd rowerem,tym bardziej na bieg贸wkach.Ale nie z艂e wra偶enia.Jednak nie ma to jak w okolicach Rjukan.Tam jest wszystko.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

聽聽聽Okolice Rjukan, bajka.

Gaustatoppen (1883m n.p.m.).
Dobra g贸rka dla chc膮cych zrzuci膰 troch臋 nadwagi, poprawi膰 kondycj臋, czy podziwia膰 widoki. Latem, pieszy szlak na szczyt, 艂atwy, Norwedzy w臋druj膮 tam z dzie膰mi. Zim膮, na narty, Da si臋 zjecha膰 spod samego szczytu. Moim zdaniem, odchudzanie nie musi by膰 ci臋偶k膮 har贸wk膮 w po艂膮czeniu z mordercz膮 diet膮, mo偶e by膰 przyjemn膮 wycieczk膮, czy popo艂udniowym spacerem gdzie艣 w fajnej okolicy, dieta mo偶e obfitowa膰 w s艂odycze i smaczne dania, trzeba tylko odrzuci膰 powszechnie "obowi膮zuj膮ce" kanony w tej materii.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Bardzo dobrze Dino, doda艂bym do tego jeszcze pod艂o偶e tzn wiedz臋 ,informacje o tym miejscu na kuli ziemskiej,ukszta艂towanie tej g贸ry,bo jest to pewien ewenement na terenie obecnej norwegii ,jest to najwy偶sze wypi臋trzenie przed tym najwi臋kszym w tym kraju.Dlatego jest to taka kultowa g贸rka dla norweg贸w,stoj膮c tylko u jej st贸p cz艂owiek zostaje troszke przygnieciony,by艂em tam w maju tego roku,w miasteczku Rjukan,to najlepsza baza do wypad贸w na ni膮,obok najwi臋ksza na 艣wiecie naturalna w tamtych czasach elektrownia wodna "Vemork" kolejka linowa po drugiej stronie,szlaki,noi narty ,noi wspinaczka,z ostatniej histori wojennej to podziemna walka norweg贸w o udaremnienie transportu ci臋偶kiej wody przez niemc贸w do niemiec.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok