Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
4 Posty
kamila kedzierska
(malutka40)
Wiking
hej my wlasnie szukamy wiecej osob ktore oszukal janik,prosze i kontakt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty

(pogodny)
Początkujący
To jakis zart? Znowu sie skonczy na gadaniu. Ile on juz ludzi oszukal , juz 8 miesiecy temu ludzie pisali ze to oszust.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
kamila kedzierska
(malutka40)
Wiking
Nie, to nie jest zart!!!tylko duzo ludzi sie wycofuje,chociaz najpierw chca dzialac przeciwko niemu.Wiem ze jest o wiele wiecej ludzi poszkodowanych i on nadal to robi,przyjmuje sprawy a po sciagnieciu pieniedzy przestaje sie oddzywac,Wlasnie ruszamy z ta grupa ktora jest zdecydowana i mam nadzieje nawet jezeli nie odzyskamy pieniedzy ,ze on zostanie ukarany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
malutka40 napisał:
Nie, to nie jest zart!!!tylko duzo ludzi sie wycofuje,chociaz najpierw chca dzialac przeciwko niemu.Wiem ze jest o wiele wiecej ludzi poszkodowanych i on nadal to robi,przyjmuje sprawy a po sciagnieciu pieniedzy przestaje sie oddzywac,Wlasnie ruszamy z ta grupa ktora jest zdecydowana i mam nadzieje nawet jezeli nie odzyskamy pieniedzy ,ze on zostanie ukarany

.......już jesteś duża powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
isZbigniew Borawski
(speedy365)
Wiking
Witam,
Ja też miałem okazję korzystać z usług Tego Pana Janika,i tak jak wszyscy na tym forum dałem się mu nabrać i nabić w butelkę,jak również na kasę jaką mu zapłaciłem za pomoc w uzyskaniu odszkodowania.Prowadził moją sprawę kiedyś bo doznałem poważnego uszczerbku pracując w Szwecji.Gość mam dobrą gadane i nic więcej,żaden z niego prawnik ani adwokat.Nie dajcie mu się ludzie nabijać w butelkę.Ładne gada kasę pobiera za usługę i na Tym się kończy później zero kontaktu z nim.Też czuję się oszukany przez niego i chciałbym coś z tym w końcu zrobić.Pozdrawiam wszystkich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Barbara Witek
(basiulaw)
Wiking
Witam Wszystkich zainteresowanych
Dla mnie ten Pan od razu wydał się podejrzany...Ale jak to zwykle bywa Polak mądry po szkodzie...Wycofał się przed rozprawą główną,podając ,że ogłasza upadłość...Jeżeli jest jakaś grupa osób,że będzie go skarżyć to ja się do tego dopisuję......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
basiulaw napisał:
Witam Wszystkich zainteresowanych
Dla mnie ten Pan od razu wydał się podejrzany...Ale jak to zwykle bywa Polak mądry po szkodzie...Wycofał się przed rozprawą główną,podając ,że ogłasza upadłość...Jeżeli jest jakaś grupa osób,że będzie go skarżyć to ja się do tego dopisuję......

a ja sie dziwie, ze jeszcze nikt go nie odjeb... wieczorkiem, bejsbolkiem poglaskac mu kolana i lokcie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
VEA AEV
(VEAAEV)
Wiking
Janik oszukuje tez ludzi w Szwecji. Wiele osob zostalo oszukanych, wiele osob pozostalo z nierozwiazanymi sprawami. Jesli ktokolwiek zostal poszkodowany, to prosimy o kontakt. To wazne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
VEAAEV napisał:
prosimy o kontakt. To wazne.

podbijajcie czesto w godzinach kiedy to "mamuski w norwegii" nie pisza na forum ))))
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Paweł Ignaciuk
(PawelGda)
Wiking
Witam Wszystkich
Jestem tu nowy , ale jak widać po temacie z wiadomego dla wszystkich powodu.
Mieszkam w Danii, ale pech chciał, że i ja natchnąłem się na tego złego człowieka.
Ja mu tego nie odpuszczę także proszę o jakiekolwiek info na temat Jana Janika.
Niestety nie mam jego szczegółowych danych, żeby założyć mu sprawę.
Takich spraw nie można puszczać płazem, bo cierpią następne niewinne osoby.
Proszę o kontakt
Mój email pawelignaciuk84@gmail.com
skype pawelgda1984

Mam nadzieję, że nie za późno się odzywam, ale jak widzicie dalej ten człowiek kontynuuje swoją działalność także temat aktualny.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok