ulv72 napisał: Hilton napisał: To na kobiety z krwi i kosci juz czasu nie masz.........
Czas by sie znalazl ale ja taki niesmialy jestem
To ja ci wytłumacze i naucze jak poderwac fajna babkę. Powiem ci co one lubia najbardziej Jak skorzystasz z moich rad, to kazda bedzie twoja
Hilton napisał: ulv72 napisał: Hilton napisał: To na kobiety z krwi i kosci juz czasu nie masz.........
To ja ci wytłumacze i naucze jak poderwac fajna babkę. Powiem ci co one lubia najbardziej Jak skorzystasz z moich rad, to kazda bedzie twoja
No super, pisze sie na to
Tylko jak mi zdradzisz tak wielkie sekrety to wtedy uwiode tez ciebie i co wtedy ?
ulv72 napisał: Hilton napisał: ulv72 napisał: Hilton napisał: To na kobiety z krwi i kosci juz czasu nie masz.........
No super, pisze sie na to
Tylko jak mi zdradzisz tak wielkie sekrety to wtedy uwiode tez ciebie i co wtedy ?
Gdyby w ostatnim zdaniu nie bylo slowa "tez", to nie wiem "co wtedy", ale skoro jest to odpowiem - ja bedziesz uwodzil inne, to ja sie nie dam hahahahahahahahha
Aero napisał: To moze sie spotkamy jak bede w Oslo? Jakby co to podaj mi na priva swoj nr tel. Bałbym się nawiązywać znajomości z osobami które na tym forum nie podają swoich danych do ogólnej wiadomości nawet tych tak bardzo okrojonych . ANONIMY ZAWSZE I WSZĘDZIE byli tępieni bo w swoim zachowaniu zewnętrznym ogólnie niebezpieczni ...
Aero napisał: To moze sie spotkamy jak bede w Oslo? Jakby co to podaj mi na priva swoj nr tel.
Po pierwsze, dobrze wychowany facet podałby najpierw swój numer i zapytal czy mozemy sie spotkac. Nie mowie o wymianie szczegółowych danych wraz z numerem buta, ale jakas kultura spotkania powinna byc. ja nie jestem Norweżką szukajacą okazji
Po drugie, jestes dla mnie za młody
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.