W zasadzie poza jedna wypowiedzią Hilton, nie widzę ani jednej konkretnej odpowiedzi. Czy forum nie jest po to, żeby dyskutować sobie o czym sie tylko komu podoba, przecież nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma, wiec zamiast tracić cenne bity na serwerze i tu moralizować, znajdźcie sobie odpowiednie tematy dla siebie i tam rozwińcie sie twórczo, a nie destrukcyjnie i krytycznie.
Wracając do wątku. Jak wspomniałem, Hilton jako jedyna udzieliła odpowiedzi na temat, ale, ze tak to ujmę, nie jest ona odpowiedzią od "źródła", a jedynie zasłyszana opinia.
Mimo dość długiego pobytu w Norwegii, nie udało mi sie zasmakować jeszcze norweskich warg. Nie oznacza to oczywiście, że cały ten czas nic. Nawet udało mi sie "pozwiedzać" inne europejskie kraje, ale tylko potwierdza taka obiegowa opinie, ze może i Norweżki są łatwe, ale nie dla Polaków.
Nie wiem, czy komuś tez sie to zdarzało, ze rozmowa jakoś sie kręciła, ale tylko do momentu, kiedy sie nie powiedziało, ze jest sie z Polski. Niestety, fakt jest taki, ze nie mamy tu najlepszej opinii, może poza ta, ze pracujemy dobrze i dużo. Pamiętam nawet raz, w trakcie jakiejś imprezy, jedna Norweżka zapytała mnie, dlaczego Polacy sie NIE MYJA! Z taka opinia, to nawet najlepsza gadka chyba nie pomoże...