Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Andy hellboy napisał:
znaczy się że już mi nie przyślesz i będę musiał sam zbierać
jak chciałem przyjechać z przyjaciólmi na sałatkę to powiedziała że ma dużą łąkę przed domem

To ty Endi masz przyjaciół??? No proszę proszę... kto by pomyślał... Wkręcasz nas, prawda?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
mam !!!
mam przyjaciela , przyjaciółkę , znajomych prawie jak przyjaciół . nie mam tylko psa i kota póki co .
i nic nie wkręcam ................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
Dzień dobry.......

Wczoraj wybrałam się nareszcie na grzyby........znalazłam tylko trzy prawdziwki (chyba prawdziwki )
I teraz nie wiem , czy to już koniec sezonu ......czy jeszcze nie ma grzybów ?
Tylko trzy grzybki znalazłam.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
niestety tu w norge juz po grzybkach wilku teraz jest juz za zimno najlepszy sezon by od 20 sierpnia do polowy wrzesnia ja nazbierałam w sumie około 10 kg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
Ja sie nie znam na grzybach,wiec nie zbieram
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
wiewióra napisał:
niestety tu w norge juz po grzybkach wilku teraz jest juz za zimno najlepszy sezon by od 20 sierpnia do polowy wrzesnia ja nazbierałam w sumie około 10 kg

Dziękuję za odpowiedż wiewiórko.......już będę mądrzejsza na przyszły rok......

Pozdrawiam......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
nie wiem gdzie wy tych grzybów szukacie ale zapewniam ze to jeszcze nie koniec tegorocznych zbiorów.ja chodze do lasu minimum 2 razy w tyg. i nadal jest ich bardzo duzo, niektóre prawdziwki sa tak wielkie i przemokniete ze plesnieja całymi rodzinami bo jak wiadomo prawdziwki lubia towarzystwo i w samotnosci nie rosna.tak wiec proponuje jeszcze troszke poszukac no i niestety żeby je znalesc trzeba wbic sie w gaszcz lasu bo z brzegu sa juz wszystkie wykoszone.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
кαяσℓιиα napisał:
nie wiem gdzie wy tych grzybów szukacie ale zapewniam ze to jeszcze nie koniec tegorocznych zbiorów.ja chodze do lasu minimum 2 razy w tyg. i nadal jest ich bardzo duzo, niektóre prawdziwki sa tak wielkie i przemokniete ze plesnieja całymi rodzinami bo jak wiadomo prawdziwki lubia towarzystwo i w samotnosci nie rosna.tak wiec proponuje jeszcze troszke poszukac no i niestety żeby je znalesc trzeba wbic sie w gaszcz lasu bo z brzegu sa juz wszystkie wykoszone.

Właśnie też słyszałam ,że jeszcze są grzyby.......jutro spróbuję wbić się w gąszcz........może z niego jakoś wyjdę z grzybami

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Agnieszka !!!!
(agnes7336)
Wiking
tylko uważaj Wilku w tych gąszczach na wiewiórki, abyś jakiejś nie rozdeptała...... bo kto bedzie doradzał grzybiarzom .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok