Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Bojkotowanie wyborow na prezia - Norwegia

Czytali temat:
(4479 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
Zaczynam nowy watek...bo mnie zalewa krew czerwona....

Hilton napisał:
Prawdziwe jaja to sie dzieją w Polsce w rejonie powodziowym. Pojebani urzednicy wymyślili, ze odszkodwania i zapomogi dostaną tylko ci, ktorzy nie mieli jakichś tam długów. Tylke ze zalało tych bez długów i tych z długami. Polska to chory kraj. A ci powodzianie, ktorzy zostali w klapkach i podkoszulkach, koczujący w szkołach musza teraz donoscic zaswiadczenia, a zaswiadczen bez dokumentow nie dostaną, a dokumenty zabrała woda. Chyba uciekając w nocy nikt nie myslal zeby dowod ze sobą brac. Chory kraj, chorzy urzędnicy, wybic to dziadstwo. I zbojkotowac wybory.

Wiesz co Hilton juz wczesniej myslalem zeby zrobic akcje bojkotowania wyborow , na przyklad ze wzgledu na fakt, ze powinni oglosic stan kleski zywiolowej a oni czekaja bo wybory wazniejsze...do tego ten numer z zapomogami....powinnismy jako Polacy pokazac rzadowi ze mamy ich gleboko w dupach i jezeli chca Prezydenta to nie go sobie kur...*a namaluja na kartce i wytna....

Polakom nie jest potrzebny rzad i prezydent, ktory ma rodakow w dupie...

jestem za zalozeniem Grupy Bojkotujacej Wybory ( GBW)... albo inna nazwa

Hilton zostaniesz Prezesem

bedziemy siac propagande w necie..napiszemy petycje i rozeslemy do wszystkich portali, mediow....

bedemy nawolywac do bojkotowania !!!

howgh!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
BiZi napisał:

A nie mowilem?
Cos sie Pan tak podgoraczkowal?
Siadz Pan, odpocznij po stresujacej pracy. Moze zapal, cy cus???
Po co od razu do narodu wolac?
Ze jest kleska powodziowa to kazdy widzi, po co ja oglaszac, jak jest pod domem.

Ps. a nie mowilem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
wioskowyglupek napisał:
BiZi napisał:

A nie mowilem?
Cos sie Pan tak podgoraczkowal. Siadz Pan, odpocznij po stresujacej pracy. Moze zapal, cy cus???
Ze jest kleska powodziowa to kazdy widzi, po co ja oglaszac, jak jest pod domem.
Ps. a nie mowilem?

czyli najlepiej to usiasc i patrzec? nic nie robic? udawac, ze bedzie lepiej, liczyc na cuda i wierzyc cudakom?
liczyc na innych? czekac, az ktos odwali cala robote..a pozniej narzekac...?

z takim podejsciem to w Pl zawsze bedzie gowno....

ludzie musza wziasc sprawy w swoje rece a nie liczyc na slodkie pierdzenie politykow, dla ktorych liczy sie tylko koryto i kasa do wlasnej kieszeni...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(wioskowyglupek)
Wiking
BiZi napisał:
wioskowyglupek napisał:
BiZi napisał:

A nie mowilem?
Cos sie Pan tak podgoraczkowal. Siadz Pan, odpocznij po stresujacej pracy. Moze zapal, cy cus???
Ps. a nie mowilem?

czyli najlepiej to usiasc i patrzec? nic nie robic? udawac, ze bedzie lepiej, liczyc na cuda i wierzyc cudakom?
liczyc na innych? czekac, az ktos odwali cala robote..a pozniej narzekac...?

z takim podejsciem to w Pl zawsze bedzie gowno....

ludzie musza wziasc sprawy w swoje rece a nie liczyc na slodkie pierdzenie politykow, dla ktorych liczy sie tylko koryto i kasa do wlasnej kieszeni...

Pozwole sobie nie odpowiadac. Bo zawsze gdzie sie pojawiam wywoluje to zainteresowanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
BiZi napisał:

Hilton napisał:
Prawdziwe jaja to sie dzieją w Polsce w rejonie powodziowym. Pojebani urzednicy wymyślili, ze odszkodwania i zapomogi dostaną tylko ci, ktorzy nie mieli jakichś tam długów. Tylke ze zalało tych bez długów i tych z długami. Polska to chory kraj. A ci powodzianie, ktorzy zostali w klapkach i podkoszulkach, koczujący w szkołach musza teraz donoscic zaswiadczenia, a zaswiadczen bez dokumentow nie dostaną, a dokumenty zabrała woda. Chyba uciekając w nocy nikt nie myslal zeby dowod ze sobą brac. Chory kraj, chorzy urzędnicy, wybic to dziadstwo. I zbojkotowac wybory.

Wiesz co Hilton juz wczesniej myslalem zeby zrobic akcje bojkotowania wyborow , na przyklad ze wzgledu na fakt, ze powinni oglosic stan kleski zywiolowej a oni czekaja bo wybory wazniejsze...do tego ten numer z zapomogami....powinnismy jako Polacy pokazac rzadowi ze mamy ich gleboko w dupach i jezeli chca Prezydenta to nie go sobie kur...*a namaluja na kartce i wytna....

bedziemy siac propagande w necie..napiszemy petycje i rozeslemy do wszystkich portali, mediow....

howgh!

A co w zamian proponujesz? Masz jakąś wizje,program poprawy istniejącego stanu rzeczy?
a może jakąś kurację psychiczną dla całej elity politycznej Bałaganu byle dupek potrafi narobić,ale z posprzątaniem to już gorzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ja bojkotuje wybory, mowie o tym głosno.
A co do pomocy, to wojt jakiejś zalanej gminy powiedzial ze strazacy zorganizowali NIELEGALNĄ POMOC, bo nie złozyli dokumentow i nie zdobyli jego podpisu Takei cos to tylko w PL moze sie stac.... W Norwegii jesli takei zaswiadczenie byłoby potrzebne, to by wójt uda lśie do strażaków i powiedział, ze super akcja, tu trzeba tylko zebyscie to podpisali aby było zgodnei z prawem. Ale w Polsce??? Alez nie!!! W Polsce byle ch**j wójtem zostaje i ma wlasnych mieszkanców głęboko, czeka zeby po prosbie chodzic do niego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
BiZi napisał:

Hilton napisał:

howgh!

Ludzie są sfrustrowani tym co się dzieje w Polsce, też mnie taki stan rzeczy wku..., ale to ma do siebie demokracja że TY osobiście decydujesz jaką masz reprezentacje narodową (teraz to by każdy Hiszpanem(-ką) chciał być )
i twój bojkot przyczyni się do tego że taki nawiedzony Magielda i jemu podobni mają dwa głosy idąc do urny
Wszyscy narzekają na rząd, prezydenta, urzędników, policje, służbę zdrowia i pogodę
Przecież to nie są Rosjanie, Niemcy, Chińczycy czy jakakolwiek inna nacja tylko Polacy których wybiera większość wyborcza i pochodzą oni ze społeczeństwa, więc to większość narodu jest popier...!!!!
Potem można się tłumaczyć, że ja to na nich nie głosowałem, to nie MOJA wina że jest hu.wo, a taką reprezentacje to nam kosmici narzucili?!?
Można okopać się na własnym dachu, albo fosę zrobić i ogłosić niepodległość i nie być rządzonym przez złodziei i debili.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Masz rację.Tyle tylko że tego h.....a jakieś fiuty musiały wybrać
Pewnie za kiełbasę wyborczą a teraz można na nim psy wieszać. Pytanie tylko czy to coś nowego u nas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Renata nata
(renat35)
Stały Bywalec
Nie idąc do wyborów, nie głosujesz i nie wybierasz, bo po co - jak i tak nic się nie zmieni. To paradoksalnie, błędne myślenie, bo jeżeli my nie pójdziemy,to zagłosują inni- ci co to moherowe berety na głowach noszą, bo zbałamuceni i zdyscyplinowanie przez o. Rydzyka. My mamy prawo wyboru, ale z niego nie korzystamy. Ja zawsze chodzę głosować, uważam to za swój obowiązek, przynajmniej jak narzekam to wiem dlaczego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok