Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(4863 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Taaaa, jedni b臋d膮 bojkotowa膰 innym z kolei b臋dzie nie po drodze ze wzgl臋du na emigracj臋 lub wakacje. Za to polskie Babunie i Dziadziunie podreptaj膮 do urn wyborczych zaraz po mszy, bo im zawsze po drodze... Garstka zag艂osuje na lewic臋, a reszta tak jak ksi膮dz przykaza艂...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Pami臋tam, jak przy poprzednich wyborach moj 贸wczesny te艣膰 powiedzia艂 przy stole do mojego 贸wczesnego m臋偶a i do mnie: " jak zag艂osuje cie na Tuska, to nie bede sie do was odzywal i nie przychodzcie tu wiecej!!!!" . Parskne艂am wtedy smiechem, ale tak wewn臋trznie, w sobie.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Post贸w
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisa艂:
Pami臋tam, jak przy poprzednich wyborach moj 贸wczesny te艣膰 powiedzia艂 przy stole do mojego 贸wczesnego m臋偶a i do mnie: " jak zag艂osuje cie na Tuska, to nie bede sie do was odzywal i nie przychodzcie tu wiecej!!!!" . Parskne艂am wtedy smiechem, ale tak wewn臋trznie, w sobie.

Dlaczego nie parsknelas tak zewnetrznie?... na owczesnego tescia??
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Bo nawet Hilton czasem si臋 boi
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Post贸w
Maniak
gama28 napisa艂:
Taaaa, jedni b臋d膮 bojkotowa膰 innym z kolei b臋dzie nie po drodze ze wzgl臋du na emigracj臋 lub wakacje. Za to polskie Babunie i Dziadziunie podreptaj膮 do urn wyborczych zaraz po mszy, bo im zawsze po drodze... Garstka zag艂osuje na lewic臋, a reszta tak jak ksi膮dz przykaza艂...

tysiace ludzi, ofiar powodzi mysli teraz tylko i wylacznie jak tu przezyc, gdzie zamieszkac, co dac dzieciom do jedzenia, w co sie ubrac a te kutafony z rzadu mysla tylko o wyborach...

czy myslisz, ze ofiary powodzi pojda do urn z usmiechem na twarzy- jezeli wogole pojda bo wiele osob stracilo dokumenty tozsamosci...?

czy dla nich najwazniejsze jest w chwili obecnej glosowanie??

NIE....

po pierwsze.... powinni przelozyc wybory na jesien- ALE nie zrobia tego bo sie boja..a boja sie tego, ze straca poparcie - dlatego, ze oficjalne gadanie o pomocy dla powodzian spelznie na niczym i ludzie poraz kolejny zostana oszukani ( wydymani ) wiec odwdziecza sie glosowaniem na kandydata z innej partii..

po drugie...do koryta pchaja sie ludzie, ktorzy powinni juz dawno zostan odsunieci od wladzy ze wzgledu na waly i przekrety, ktore robili w przeszkosci a polskim mediom, ktore trabily o tym zbyt glosno wkladano perfidnie knebel w usta...( np. skad Pan Tusk ma majatku 2 mln zl jezeli przed zajeciem sie polityka byl goly i wesoly, z pensji posla? p艂emie艂a? --- gdzie sie podzialy pienidze Porozumienia Centrum, ktorym rzadzili Kaczynscy?? zniknelo ladnych pare baniek )

po trzecie....Polsce przydala by sie mloda krew, ludzi niezaleznych od partii, starych ukladow...ludzi, ktorzy poznali smak zycia zagranica, normalnego, uczciwego zycia, a nie kretactwa...

howgh
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Bizi to wracaj do Polski i rz膮d藕
Ja nie pisz臋, 偶e mi si臋 to podoba, 偶e widz臋 jak膮艣 wielk膮 szans臋 na cokolwiek. Niemniej je艣li my nie zag艂osujemy, to zag艂osuj膮 inni. Inna sprawa, 偶e stan kl臋ski 偶ywio艂owej powinien by膰 og艂oszony ju偶 dawno temu. W innych momentach historii og艂aszany by艂 do艣膰 nagminnie i spontanicznie, a teraz zwlekaj膮... Nie podoba mi si臋 to, ale skoro nie mam na to wp艂ywu, to nie mam zamiaru wybor贸w bojkotowa膰. Niczego nie zdzia艂am z tego miejsca, w kt贸rym mieszkam teraz. Mog臋 za to zag艂osowa膰 i mam zamiar to zrobi膰. Nie ma co wzywa膰 do bojkotu, mo偶e raczej powinny pojawi膰 si臋 g艂osy za tym, aby og艂osi膰 stan kl臋ski 偶ywio艂owej. Je艣li tego nie zrobi膮, to trudno, udam si臋 na wybory... Pow贸d藕 dotkn臋艂a rejony, z kt贸rych pochodz臋, nie bagatelizuj臋 sprawy, chyba tylko pr贸buj臋 wybra膰 mniejsze z艂o.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
gama28 napisa艂:

I tutaj si臋 gama28 w 100% z tob膮 zgadzam.

Ja ch臋tnie bym zag艂osowa艂, ale niestety tylko 3 miejsca do g艂osowania w No i wsz臋dzie mam daleko,
a babci i dziadkowie po ko艣ciele na pewno p贸jd膮 i zrobi膮 to co ka偶膮 ksi臋偶a.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
Nowicjusz
BiZi napisa艂:
gama28 napisa艂:

tysiace ludzi, ofiar powodzi mysli teraz tylko i wylacznie jak tu przezyc, gdzie zamieszkac, co dac dzieciom do jedzenia, w co sie ubrac a te kutafony z rzadu mysla tylko o wyborach...

czy myslisz, ze ofiary powodzi pojda do urn z usmiechem na twarzy- jezeli wogole pojda bo wiele osob stracilo dokumenty tozsamosci...?

czy dla nich najwazniejsze jest w chwili obecnej glosowanie??

NIE....

po pierwsze.... powinni przelozyc wybory na jesien- ALE nie zrobia tego bo sie boja..a boja sie tego, ze straca poparcie - dlatego, ze oficjalne gadanie o pomocy dla powodzian spelznie na niczym i ludzie poraz kolejny zostana oszukani ( wydymani ) wiec odwdziecza sie glosowaniem na kandydata z innej partii..

po drugie...do koryta pchaja sie ludzie, ktorzy powinni juz dawno zostan odsunieci od wladzy ze wzgledu na waly i przekrety, ktore robili w przeszkosci a polskim mediom, ktore trabily o tym zbyt glosno wkladano perfidnie knebel w usta...( np. skad Pan Tusk ma majatku 2 mln zl jezeli przed zajeciem sie polityka byl goly i wesoly, z pensji posla? p艂emie艂a? --- gdzie sie podzialy pienidze Porozumienia Centrum, ktorym rzadzili Kaczynscy?? zniknelo ladnych pare baniek )

po trzecie....Polsce przydala by sie mloda krew, ludzi niezaleznych od partii, starych ukladow...ludzi, ktorzy poznali smak zycia zagranica, normalnego, uczciwego zycia, a nie kretactwa...

howgh

W艂a艣nie Bizi, schowaj ten pistolet, poka偶 twarz i nazwisko i STARTUJ.
Masz moje poparcie i mo偶e po艂owy tych co na emigracji.
......a jak wygrasz to wcale nie musisz spe艂nia膰 obietnic przedwyborczych, bo po co masz si臋 wy艂amywa膰.........
"Je艣li wejdziesz mi臋dzy wrony, musisz kraka膰 tak jak one."
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur napisa艂:
Hilton napisa艂:

Bo kultura osobista mi na to nie pozwoli艂a
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Post贸w
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisa艂:
Sethur napisa艂:
Hilton napisa艂:

Bo kultura osobista mi na to nie pozwoli艂a

Hehe... Z kultura osobista zawsze mozna ponegocjowac PZDR
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok