Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2743 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Piekny Przestan jestes nie zastapiony na tym stanowisku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zajrzyj raz na jakis czas tylko i jest ok a my juz sami sie przypilnujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
piekny napisał:
Czas na prawdziwego Admina Kto jest chętny by stać na straży porządności ?A nie pisałem...!!!
ŻE MOŻE BYĆ TYLKO GORZEJ

To teraz macie co chcieliście.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
piekny napisał:
Czas na prawdziwego Admina Kto jest chętny by stać na straży porządności ?

wow !! ty zyjesz !!

straznikow nie trzeba nam tu, damy rade sami...

ale mozesz np. powiedziec, czy jesli odpisuje komus na priv, konieczne jest za kazdym razem to przepisywanie literek/cyferek ? skoro jest sie zalogowanym, i odpisze sie na pierwszego priv-a, to raczej juz wiadomo, ze to nie boot..
?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Założyciel MN
a tak serio to na portalu jest kilka stanowisk do obsadzenia:
- szukamy redaktorów i dziennikarzy w rożnych rejonach Norwegii
- moderatora na forum, który by trzymał porządek z wątkami, tematami itp
- osób chętnych do aktywnego działania przy portalu (organizacja imprez, uczestnictwo w spotkaniach - po za OSLO)

Za uczciwie wykonaną pracę możemy odwdzięczyć się Voucherami miedzy PL i Norge na Wizzair (jeden voucher to bilet w to i z powrotem). Może na początek to nie wiele ale póki co przynajmniej tym możemy się odwdzięczyć.
pozdrawiam,
Łukasz

czekam na wszelkie info na: mojanorwegia@mojanorwegia.pl
Zgłoś wpis
8929 Postów
Założyciel MN
piekny napisał:- moderatora na forum, który by trzymał porządek z wątkami, tematami itp
A jaki jest sens powielać błędy które są już na innych portalach forumowych...??? .
Tu jest swego rodzaju wolne forum o Norwegii...
Wątki ...
Tematy...
Drętwe suche ... i co chwila ....Mod ostrzega pisz na temat.
Temat powinien żyć swoim kolorytem a nie suchymi faktami..
Jak Idziesz do kawiarni na spotkanie , to rozmawiasz tylko i wyłącznie na jeden temat, czy poza głównym wątkiem jako przerywnik i o wszystkim po trochu...
Ja miałem nadzieje i mam zresztą nadal , iż tu będzie luźniej niż gdzie indziej jest obecnie ...
Gdzie nie będzie stał nad Moją myślą niesforną Ktoś z batem i pouczał mnie co mam na dany temat poprawnie myśleć...
Ja WIEM co mogę a co nie .

Poczytaj inne fora i zobacz jak powoli stają się oschłe poza nielicznymi wyjątkami....
NIE PSUJ TEGO FORUM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Założyciel MN
gabriel napisał:
piekny napisał:- moderatora na forum, który by trzymał porządek z wątkami, tematami itp
A jaki jest sens powielać błędy które są już na innych portalach forumowych...??? .
Tu jest swego rodzaju wolne forum o Norwegii...
Wątki ...
Tematy...
Drętwe suche ... i co chwila ....Mod ostrzega pisz na temat.
Temat powinien żyć swoim kolorytem a nie suchymi faktami..
Jak Idziesz do kawiarni na spotkanie , to rozmawiasz tylko i wyłącznie na jeden temat, czy poza głównym wątkiem jako przerywnik i o wszystkim po trochu...
Ja miałem nadzieje i mam zresztą nadal , iż tu będzie luźniej niż gdzie indziej jest obecnie ...
Gdzie nie będzie stał nad Moją myślą niesforną Ktoś z batem i pouczał mnie co mam na dany temat poprawnie myśleć...
Ja WIEM co mogę a co nie .

Poczytaj inne fora i zobacz jak powoli stają się oschłe poza nielicznymi wyjątkami....
NIE PSUJ TEGO FORUM

100 % racja, podpisuje sie tez pod tym

(a jak juz bardzo chcesz tego moderatora,to niech to bedzie Norweg, co ni mru mru po polsku nie kuma )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Założyciel MN
piekny napisał:
a tak serio to na portalu jest kilka stanowisk do obsadzenia:
- szukamy redaktorów i dziennikarzy w rożnych rejonach Norwegii
- moderatora na forum, który by trzymał porządek z wątkami, tematami itp

- osób chętnych do aktywnego działania przy portalu (organizacja imprez, uczestnictwo w spotkaniach - po za OSLO)

Za uczciwie wykonaną pracę możemy odwdzięczyć się Voucherami miedzy PL i Norge na Wizzair (jeden voucher to bilet w to i z powrotem). Może na początek to nie wiele ale póki co przynajmniej tym możemy się odwdzięczyć.
pozdrawiam,
Łukasz

czekam na wszelkie info na: mojanorwegia@mojanorwegia.pl

Witam szanownego Admina .
Sprawa do przemyślenia . Poza tym, forum całkiem nienajgorzej sobie radzi ze sobą jak na ciążę przystało. Teraz już wyjrzało na świat i zaczyna dorastać .
PS:
Niejako przy okazji , dwie sprawy. Po pierwsze, "report". Po drugie, problem z edytorem. Przyciskiem wybieram choćby niebieski i wychodzę ze znacznika, wracając automatycznie do czarnego. To jest OK, ale gdy chcę wstawić następny w tym samym kolorze niebieskim, który już wyświetla się na przycisku, funkcja nie działa, gdyż klikanie, czy wybór z listy nie powoduje reakcji. Trzeba z palca wpisywać. Dopiero zmiana koloru w przycisku i powrót do koloru żądanego przynosi efekt, ale pozostawia przeszkadzającego śmiecia w postaci zbędnych znaczników.
Pozdrawiam Piotr .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Założyciel MN
ulv...a sa jeszcze tacy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj