Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Adam S............ Jarek Grudzień (2446 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
bo nie wiem czy moja kolekcja ci wystarczy czy aby bank nie będzie musiał ci oddać całego swojego zbioru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
chyba pracujemy w norwegi cono chyba ze chcesz zrobic wiecej jak przecietniacy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ale żeś nieustępliwy
podaj cene za cm kwadratowy !!!!
zaraz policze ile mam ciała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
bad harry napisał:
ja kolekcjonuje banknoty w banku
ale co jakiś czas kolekcja się mi uszczupla więc trudno mi ją opisać w tej chwili .

Harry, a nie chcesz się przypadkiem powymieniać?? Mam fajne etykiety z piwa i trochę mi się dubluje, Ty pewnie też masz jakieś okazy w kilku egzemplarzach. Możemy się jakoś dogadać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
hihot45 napisał:
Jeżeli masz swoją pasję podziel się nią....jezeli masz mozliwość pokazania to tymbardziej chetnie zobaczymy zdjecia....
są takie pasje, których nie sposób pokazać,ale mozna opisać....:

ZAPOMINACIE jaki tytul jest tego postu,wiec moze na temat a nie zaraz cena,wymiana ,handel..................od tego jest PW.!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Rafał M. napisał:
hihot45 napisał:
Jeżeli masz swoją pasję podziel się nią....jezeli masz mozliwość pokazania to tymbardziej chetnie zobaczymy zdjecia....

ZAPOMINACIE jaki tytul jest tego postu,wiec moze na temat a nie zaraz cena,wymiana ,handel..................od tego jest PW.!!

no to przedstawiam zdjęcia kolekcji
i to co do grzesia mam na wymianę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
Hihot a ty samouk z zamilowania czy ASP
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Adam S............
(hihot45)
Wiking
Rafał M. napisał:
hihot45 napisał:

No tak....i mozna zauważyć w tej dyskusji,ze wszystko jest sprowadzone do poziomu aby mieć pełen brzuch...
....tak naprawdę to płaski dowcip albo dogryzanie......kazdy czuje się tu na luzie i bezkarnie ....
....polacy za granicą nie potrafią ze sobą normalnie rozmawiać....jesteśmy mili i przyjazni ...ale nie dla siebie nawzajem...niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Adam S............
(hihot45)
Wiking
Rafał M. napisał:
Hihot a ty samouk z zamilowania czy ASP

Absolutnie żadne ASP...odkrył talen we mnie nauczyciel w podstawówce.....potem długo nic nie robiłem....
aż do póżnych lat młodości....zacząłem malować tak od niechcenia w 1984 roku.....no i tak ten diamet taletu szlifuję do dzisiaj...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok