Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radoslaw O (7628 niezalogowanych)
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
A mi sie udalo dzisiaj zalapac migrene... i tak sobie cierpie ......i zaraz zaczne po scianach w domu chodzic z bolu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
czyżby to był ten słynny GLOBUS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
bad harry napisał:

Nie nabijaj sie harry - to straszna choroba jak cie dopadnie - ale na szczescie sa na to lekarstwa - wyslalam wlasnie info. na prywat agi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
barbara67 napisał:
bad harry napisał:

Nie nabijaj sie harry - to straszna choroba jak cie dopadnie - ale na szczescie sa na to lekarstwa - wyslalam wlasnie info. na prywat agi

Co to za lekarstwa?
Moja kuzynka cierpi na tę chorobę od lat i żadne leki nie pomagają.Jak ją dopadnie to ma dzien (albo i więcej) "wyjęty z życiorysu"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
barbara67 napisał:
bad harry napisał:

Basiu dzieki Wielkie sprobuje...Harry bolal Cie kiedys zab..... jak tak to jest jakby bolalo wszystko co sie znajduje na twarzy wlacznie z galkami ocznymi nawet zeby bola ....najlepiej wtedy szukac sobie jakies dziupli albo norki gdzies w lesie, gdzie jest ciemno, glucho i spokojnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
wlasnie udal mi sie znakomity sernik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Fiona66 napisał:
wlasnie udal mi sie znakomity sernik

Fiona - narobilas mi smaku , ale nie mam pod reka skladnikow .... i ide potrenowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a mi sie znów NIE udało skosić trawnika
ale za to wyszła mi wyśmienita ogórkowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ania J.
(ana79)
Nowicjusz
A mnie udało się w piątek wygrać dwie rozprawy, minąć półmetek ciąży (trzeciej ), dzisiaj zdobyć podpisy ojca w paszportach dzieci i od niepamiętnych czasów nie przesolić zupy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
A ja się pochwalę, że jestem w grodzie Kraka i mam przygotowany żołądek na dużą ilośc polskiego złocistego napoju chmielowego. Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok