Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz M. mateusz barnas Kamil ;) Tomasz Werkowski Michał Klimowski Paweł Szczesniak Radi Radi Dariusz Woj Judyta1 karolina .... Grzegorz Palka Rafał Waszkiewicz (5902 niezalogowanych)
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
CD.
Ulica akademicka oczywiście została zmieniona.To była Uniwersytetgate.Ale ta pierwsza bardziej pasuje do Adecco.
Otyła.(nie mam nic do otyłych,ale w powiązaniu z nazwą adecco to otyłość mnie obrzydza.)
To taki ludzki odruch.Patrząc na wymiociny chce nam się wymiotować.
TO tyle odemnie na temat adeco
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Mariusz to jest już nawet stowarzyszenie od tych spraw????.Nie zle niezle.Lykketil.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Ups sorry ,mószę odebrać wiadomość od admina.Coś chyba przesadziłem.A to tak delikatnie było.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
tomasz rutkowski
(rutek2601)
Wiking
Z OFERT PRACY ADECCO: - "Dołącz do naszej szybko rozwijającej się firmy" - Na pewno nie będziemy mieli czasu Cię przeszkolić.

- "Luźna atmosfera w pracy" - Z tej pensji, którą dostaniesz, nie będzie Cię stać na garnitur. Poza tym paru gości u nas ma tatuaże na całym ciele i nosi kolczyki w nosie.

- "Wymagana terminowość i punktualność" - W momencie, gdy zaczniesz pracę, będziesz miał od razu 6 miesięcy zaległości.

- "Elastyczny czas pracy" - Musisz być elastyczny, żeby pracować po nocach

- "Szeroki zakres odpowiedzialności" - Każdy w biurze będzie mógł Ci rozkazywać.

- "Mile widziana umiejętność zwracania uwagi na szczegóły" - Zlikwidowaliśmy niedawno dział kontroli jakości.

- "Silna motywacja do pracy" - Kandydatki nie mogą mieć dzieci (w planach też nie).

- "Prosimy stawić się osobiście" - Jeśli jesteś stary, gruby lub brzydki to Twoje stanowisko będzie już zajęte.

- "Prosimy nie dzwonić" - W sumie stanowisko jest już dawno obsadzone, to ogłoszenie to tylko formalność.

- "Poszukujemy kandydatów z bogatym doświadczeniem" - Będziesz musiał zastąpić trzech ludzi, którzy właśnie odeszli.

- "Ciągła chęć podnoszenia kwalifikacji" - Będziesz się musiał wszystkiego sam nauczyć.

- "Niezbędna umiejętność rozwiązywania problemów" - Właściwie to u nas panuje taki chaos, ze i tak się w niczym nie połapiesz.

- "Stanowisko wymaga umiejętności menedżerskich" - Będziesz miał zakres obowiązków kierownika, któremu na pewno nie będzie odpowiadała pensja.

- "Dobre zdolności komunikacyjne" - Kierownik mówi, Ty słuchasz, potem zgadujesz, co chciał powiedzieć i robisz to.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Cie choroba! Rutek! Ty to chyba prezesem tam byłeś.
Podziękowali i teraz na nich nadajesz.Nie ładnie.
Pięknie Q pięknie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
PIKNIE Q PIKNIE
TAK SIĘ SKŁADA ŻE FIRMĘ ADECCO TO JA BARDZO DOBRZE ZNAM(OCZYWISCIE Z ZŁEJ STRONY)
TO DLA TYCH CO PRACUJĄ W ADECCO- BĄDŻCIE SZALENI,ALE ZACHOWUJCIE SIĘ JAK NORMALNI LUDZIE. PODEJMIJCIE RYZYKO BYCIA ODMIENNYM,ALE NAUCZCIE SIĘ TO ROBIĆ,NIE ZWRACAJĄC NA SIEBIE UWAGI. WIĘCEJ CZŁOWIECZEŃSTWA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Może zbyt mocny akcent pogardy?
Ten ostatni czy przed post.
Może tak.Jednak biły się we mnie te odczucia o tych klimatach w tej firmie.
Teraz dopiero wylazły.
bo nie znam firmy w której byłoby podobnie.
Mapower,NCC,Waidekke,AF,OKK,SKANSKA,BETONMAST,PEAB,
Dla wszystkich największych pracowałem bezpośrednio,czy pośrednio,raz przez dwa tygodnie innym razem kilka miesiecy,
i wiele innych,ale nigdzie nie spotkałem się z takim ,tym jakimś rażącym naciskiem,albo pretensjami,że dzwonię,że pytam,
że rękawic nowych brak.
Tylko co lub kto/jest tego powodem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
CHCIWOŚĆ !
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
kasia szuba
(szybka)
Wiking
witam was kochani od dawna wiedzialam ze Adecco to firma ktora okrada ludzi ze wszystkiego nie tylko z pensji ale oni ciezko pracuja zeby was panstwo nauczyc jezyka a to kosztuje kursy norweskiego drogie w norwegii a bez j.noreskiego nie ma co tu robic jezyk podstawa bycia tu .wiec dziekujcie ADECCO za nauczenie was norweskiego .Kiedys jechalam do domu z domu rozmawialam z polakami jadacymi do norwegi opowiedzial mi pokrotca jak to wszystko funkcjonuje .A ja mam u siebie kogos co dzieki Adecco ma wszystko dom pieniadze i prace od kilkunastu lat .A czy nie jest inaczej z Polskimi firmami oni istnieja 3 miesiace i ida w konkurs plajtuhja nie placac ani grosza przez 3 miesiace nikomu daja 300 kr na zycie przez caly miesia i teraz jest ich coraz wiecej modge pisac Nazwiskami bo mam dowody nato
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
kasia szuba
(szybka)
Wiking
Moze ktos z panstwa wiem jak to dranstwo usunac z Norwegii co nie placa polakom za ich ciezka prace i zaraz na drugi dzien zakladaja nowa firme na kogos czy nie mozna zebrac tu na forum tych co nie otrzymali ani grosza i musieli wyjachac do kraju .Moze zaczniecie sie ujawniac a nie z podkulonym ogonkem zostawiacie i wyjezdzacie a wasze rodziny oczekuja bez swiatla i gazu na ten ciezko zarobiony przez was pieniadz Robcie cos z tym .Zebym byla mlodsza i nie chora sama bym sie tym zajela ale moje zdrowie nie pozwala mi na wysilek ale moge pomoc w ujawnieniu Nazwisk osob ktorzy nie sa wyplacalni znam kilka pomyslcie o tym powodzenia poszkodowani nie wyciagajci pazurkow do siebie tylko do nich i wygoncie dranstwo i zlodziejstwo z stad .Wstydze sie za nich wszystkich ze tak postepuja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok