Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz M. mateusz barnas Kamil ;) Tomasz Werkowski Michał Klimowski Paweł Szczesniak Radi Radi Dariusz Woj Judyta1 karolina .... Grzegorz Palka Rafał Waszkiewicz (5903 niezalogowanych)
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Tu takie moje opowiadanie o zetknięciu się z firmą Adecco.
Może nic z tego nie wynika,ale Ja nie jestem przyjaznie nastawiony do tej firmy.Nawet sama nazwa już wzbudza u mnie jakieś złe odczucie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Pissprat napisał:
Tu takie moje opowiadanie o zetknięciu się z firmą Adecco.
Może nic z tego nie wynika,ale Ja nie jestem przyjaznie nastawiony do tej firmy.Nawet sama nazwa już wzbudza u mnie jakieś złe odczucie.

Nie tylko ADECCO takie jest.

Ja wychodzę z założenia że im więcej polaków w firmie tym gorzej, zwłaszcza jak w biurze jeszcze są.
Nawyki i chwyty z polski przywleczone stosują. (chęć dorobienia sie czyimś kosztem, po trupach do celu. Nie jest ważne dla mnie jak ja mam, ważne jest to że druga osoba ma gorzej)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Zuzu ,to chyba najkrótsze streszczenie tego co Ja własnie myślę o Adecco.
Dziwne ,że nie wiem ja sam dlaczego tak myślę.Nigdy nie byłem tam zatr.Byłem raz na rozmowie tylko i to mi wystarczyło.
Apropos.Napisałem o tym opowiadanie i nie mogłem wkleić .Mam teraz własnie jakies opóznienia z łączem,strasznie długo schodzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(jacek23)
Wiking
witam

pracowałem w Adecco w Porsgunn od miesiąc już jestem na zasiłku. w ub roku firma skierowała pracowników na permitering a później z braku pracy wszyscy dostali wypowiedzenia. Teraz mają taką metodę by zatrudniać ludzi na dany projekt i do domu do Polski i tam będziesz czekał na tel od kogoś o nowym projekcie. O ile sobie o Tobie przypomną. A jak w Adecco pracują Polacy na stanowiskach konsultantów to już gorzej nie mogłeś trafić np w Stavager, byłem tam w delegacji i katastrofa! jak masz jakieś pytanka to pisz na miala boston32@op.pl pozdro Jacek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Co jest Q...wa .Sie napisałem i nie moge tego wkleić.Wydrukowałem ,Zeskanowałem i też tego skanu nie moge wkleić.
Ostatnio odpowiadałem dla Dino na inny temat na żywo i mnie wylogowało,ile Q..wa czasu jest na odpowiedz w wątku?.
Pyt do admina.Będę dalej próbował.
A do Zuzu.Zuzu mianuję cię dyżurnym forumowiczem na MN w sprawach Adecco.
Co by to nie znaczyło.
Pzdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Pissprat napisał:

Hmmmmmmm ciekawe spostrzeżenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis: