Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

ABSURDY,albo to co nas denerwuje w NO - Norwegia

Czytali temat:
piotr langa piotr nieważne krzysztof kowal natalia MojaNorwegia Kinga. T. Daria Nowek Emil Moderator (4455 niezalogowanych)
65 Postów
Pokin Pokinowicz
(Pissprat)
Początkujący
Pojawiły się śmieszne sytuacje.To może będą też i dziwne.Albo które nas denerwują.W urzędach,miejscach publicznych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
KOMUNA odmałpowana żywcem z PRL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mnie w norweskich miejscach publicznych wkurzają Polacy! Dziś dwóch takich "inteligentów" za moim mężem i synem krzyczeli słowa na k..., gdy moi chłopcy jechali sobie na rowerach
Wkurza mnie też, że gdy dzwonię do Rodhuset, to zawsze mówią, że oddzwonią i nigdy nie oddzwaniają! Dzwoniłam do nich chyba z 15 razy, w tym dziś. Już więcej nie zadzwonię! Mają też manię przekierowywania moich telefonów do osób, które są nieobecne w pracy, a na recepcji świetnie o tym wiedzą, bo ostatni mi powiedzieli, że pani, do której próbuję się dodzwonić po prostu nie ma w pracy od tygodnia i oni o tym wiedzieli, a i tak przekierowywali Chyba im prześlę mój rachunek za telefon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Masz racje bad harry - zwlaszccza prace spoleczne - dugnad - u nas to nawet nowa strzelnice zbudowali w ramach prac spolecznych , a poza tym trening, sprzontanie ulic na 17 maja, trenowanie dzieci i.... itp. , ale z drugiej strony to nikt tu na to nie narzeka ???

U nas w szkole to nawet rektor przygotowuje sniadanie dla uczniow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(KsiezniczkaDaga)
Wiking
Mnie najbardziej denerwuje wszędzie obecny f-l-e-g-m-a-t-y-z-m Norwedzy wszystko co maja zrobić dziś robia za tydzień przynajmniej ci z którymi ja pracuje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mi flegmatyzm nie przeszkadza, sama stałam się tu flegmatyczna i dobrze mi z tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
ABSURDALNIE niskie zainteresowanie koszykowka Czyzby skandynawowie nie potrafili skakac??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
gama28 napisał:
Mi flegmatyzm nie przeszkadza, sama stałam się tu flegmatyczna i dobrze mi z tym

to cudowne wrecz uczucie, kiedy nie ma zadnego powodu do odczuwania "parcia" w pracy
jesli to absurd, to kocham norweskie absurdy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
gama napisał

Już więcej nie zadzwonię! Mają też manię przekierowywania moich telefonów do osób, które są nieobecne w pracy, a na recepcji świetnie o tym wiedzą, bo ostatni mi powiedzieli, że pani, do której próbuję się dodzwonić po prostu nie ma w pracy od tygodnia i oni o tym wiedzieli, a i tak przekierowywali Chyba im prześlę mój rachunek za telefon

następnym razem jak cię będą chcieć przekierować to powiedz żeby sprawdzili czy ta pani żyje bo tydzień temu wysłałaś jej bombe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
KsiezniczkaDaga napisał:
Mnie najbardziej denerwuje wszędzie obecny f-l-e-g-m-a-t-y-z-m Norwedzy wszystko co maja zrobić dziś robia za tydzień przynajmniej ci z którymi ja pracuje.

Poniewaz wyznaja zasade.."co masz zrobic dzis, zrob jutro- bedziesz mial 2 dni wolnego" Moim zdanie to dobra "przywara" ..po prostu wszystko w swoim czasie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok