Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1055 niezalogowanych)
1 Post

(Luba)
Wiking
barbara67 napisał:
Luba napisał:
Matti127 napisał:

Renata84 Na moje oko to ty chcesz zablysnac tylko nie wiesz jak to zrobic.Po co cytujesz cudze teksty??I muwisz ze to twoja refleksja w temacie o kturym zapewne nie masz zielonego pojecia. Sorry ze ci to muwie im duzej cie obserwuje tym bardziej smiac mi sie chce Jak taka sama bendziesz do ludzi w realu to poprostu ciebie nikt lubic nie bendzie,jak masz kompleksy to to mozna leczyc moge ci polecic paru dobrych terapeltow,po terapi bendziesz jak nowo narodzona pozdrawiam

Co do zaproponowanego przez Renatę tekstu sie nie odnoszę, bo mi sie teraz nie chce. Co do kwestii plagiatu, który stał się tak naprawde głownym wątkiem postu - atak ma swoje uzasadnienie... Jednakże najbardziej zainteresował mnie tutaj wpis Mattiego127. Ja na przykład mam kompleksy i podobno Matti możesz polecic paru dobrych terapeutów...Tylko na jakiej podstawie twierdzisz, że są dobrzy? Sam wypróbowałeś?

Wiesz Luba, ze to samo sobie pomyslalam jak przeczytalam wpis Matti - ale nie napisalam ,bo obawialam sie kolejnej klotni [/quote]

A Matti milczy...tez staram sie byc pomimo wszystko zachowawcza, a moze sie nie staram, tylko taka jestem. Jakos nie mam potrzeby, zeby dowalic komus, chociaz przyznam sie Tobie Moja Droga, ze czasami mnie chęc bierze, hehe. A Ty Barbaro jakos mnie uspokajasz...Chętnie bym sie spotkała tego 17 z Toba, ale w Oslo będę tylko na chwilę 18 maja. A co do Renaty, to juz nie wiem, czy ludzie mają potrzeby, zeby zaistniec (może kazdy z nas ma troche z ekshibicjonizmu - patrz - forum), dziewczyna próbowała, troche się jej nie udało, ale zobaczymy co dalej...Renata, don't give up
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Luba Lubo

Ciesze sie, ze wplywam na ciebie uspokajajaco - i tez widze z twoich wypowiedzi, ze nadajemy na tym samym kanale
Szkoda, ze nie bedziesz miala mozliwosci spotkania sie z nami w Oslo ( bardzo by mi bylo milo cie osobiscie poznac) - ale na pewno sie zobaczymy na lotnisku - 18. bo ja wtedy lece do domu

Pozdrawiam

Ps. Szkoda, ze twoj temat skonczyl sie tak brutalnie , bo byl ciekawym tematem do dyskusji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
barbara67 napisał:
nadajemy na tym samym kanale

Na ktorym kanale nadajecie, drogie panie??..bo przeskanowalem niebo, ale ani widu ani slychu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Mikael napisał:
barbara67 napisał:
nadajemy na tym samym kanale

Na ktorym kanale nadajecie, drogie panie??..bo przeskanowalem niebo, ale ani widu ani slychu...

Kanal to : SUPER DUPER PLUS MINUS , a frekwencja to na wschod od slonca, na zachod od ksiezyca

Powodzenia w szukaniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
barbara67 napisał:
a frekwencja to na wschod od slonca, na zachod od ksiezyca

:

Acha.. czyli Wenus..wiedzialem..bo ponoc meskie kanaly nadaja z marsa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
Nie było mnie długo w tym temacie.Polska wezwała(pogrzeb w rodzinie)a pozniej czasu nie bylo ale nie waznie,nie po to pisze,chciałam tylko podziekowac za terapeutow Matti.Moj mi nie pomogl,po depresji tu przezytej,moze Twoj lepszy bedzie.Chciałam tylko krotko napisac,ze wszyscy sa tacy sami(poza kilkoma przypadkami)kazdy ma wiele do powiedzenia ale nie w temacie,a w rzeczywistosci potrafi tylko wystrzelic kilka pociskow,zeby samemu lepiej sie poczuc!Nie jestescie mna i nie wiecie co myslałam wklejajac ten artykul,nie mialam na mysli kopiowania kogos tylko stwierdzilam ze sie z nim zgadzam,a ze napisalam to jak napisalam-błąd,nie przemyslalam,kazdemu zdarza sie czasem cos szybciej zrobic,powiedziec
niz najpierw pomyslec a to ze z niego zrobiliscie(dla siebie) ciekawszy temat to tylko Wasza sprawa.Nie pisze tego po to,by mącic wode czy sie usprawiedliwiac bo w sumie i tak to nic nie zmieni ale po to,zeby pokazac Wam,ze pasujecie to tych slow wrecz idealnie!A tym kilku osobom dzieki za podtrzymanie na duchu,czasem przydaje sie mile slowo od obcych ludzi jak najblizsze osoby zawodza i HOMO HOMINI LUPUS.To tyle.Pozdrawiam szczerze ,po mimo tych postow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
133 Posty
Renata Justyna
(Renata84)
Stały Bywalec
P.S-Odreagujcie stresss...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów