Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1056 niezalogowanych)
94 Posty
Mattias Anelsson
(Matti127)
Początkujący
Renata84 napisał:
To tylko moja mała refleksja...na temat społeczeństwa(nie tylko naszego)
Po przeczytaniu większości postów,jest się nad czym zastanawiać...
Miłego i spokojnego dnia życzę wszystkim...

Renata84 Na moje oko to ty chcesz zablysnac tylko nie wiesz jak to zrobic.Po co cytujesz cudze teksty??I muwisz ze to twoja refleksja w temacie o kturym zapewne nie masz zielonego pojecia. Sorry ze ci to muwie im duzej cie obserwuje tym bardziej smiac mi sie chce Jak taka sama bendziesz do ludzi w realu to poprostu ciebie nikt lubic nie bendzie,jak masz kompleksy to to mozna leczyc moge ci polecic paru dobrych terapeltow,po terapi bendziesz jak nowo narodzona pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...no i widzisz renatko,chcialas zablysnac i zablysnelas!

moze na 2gi raz wklej po prostu linka,najlepiej w zakladce 'cytaty...'

a ten opis mlodego byczka,pasuje idealnie,do ciebie.tylko zamiast byczka dalbym koze,rozparta nad klawiatura i nieustepujaca miejsca...argumentom

ps.2 - klamca musi miec,dobra pamiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
W realu? W realu to ona po trzech pierwszych zdaniach polegnie, bo w rozmowach face to face nie da sie w google`ach wyszukiwac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Giovi - ale musisz przyznac, ze sam temat jest ciekawy i aktualny ?

A to, ze do podjecia tematu zainspirowal Renate artykul - to nawet dobrze - to dowod na to ze dziewczyna mysli nad tym co czyta i reflektuje informacje i sie z tym z nami dzieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Basiu, dowód na glupotę, bezdenną głupotę i cheć błyśnięcia za cene kompromitacji. Taka obronczyni z ciebie... co to znaczy "reflektuje informacje i sie tym z nami dzieli" ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisał:
Basiu, dowód na glupotę, bezdenną głupotę i cheć błyśnięcia za cene kompromitacji. Taka obronczyni z ciebie... co to znaczy "reflektuje informacje i sie tym z nami dzieli" ??

Tzn. ze jej sie zapomnialo - jest mloda i jeszcze ja zycie nauczy jak waznym jest podawanie zrodla inf. - zwlaszcza w swiecie googla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
barbara67 napisał:
Giovi - ale musisz przyznac, ze sam temat jest ciekawy i aktualny ?

A to, ze do podjecia tematu zainspirowal Renate artykul - to nawet dobrze - to dowod na to ze dziewczyna mysli nad tym co czyta i reflektuje informacje i sie z tym z nami dzieli

Barbaro, temat jest ciekawy i owszem, i zgodze sie z Toba ,ze ja zainspirowal...aby przypisac sobie cudze slowa i udawac , ze jest sie taka elokwentna osoba,ktora szafuje taki gornolotnymi slowami.
Tylko to mi przychodzi do glowy, bo szczerze mowiac ciagle zastanawiam sie ,dlaczego ludzie kradna czyjes wzpowiedzi....nie jest to pierwszy przypadek na tym forum
Bardzo mi sie podoba post Mattiego,ma absolutnie racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
barbara67 napisał:
Hilton napisał:

Tzn. ze jej sie zapomnialo - jest mloda i jeszcze ja zycie nauczy jak waznym jest podawanie zrodla inf. - zwlaszcza w swiecie googla

Basiu jej sie nie zapomnialo, ona to zrobila z czystym wyrachowaniem, bo jak inaczej mozna okreslic to, ze zmienila forme artykulu ,chcac dac do zrozumienia , ze pisala to kobieta-ona?Dopiero po mojej interwencji zmienila wszystko jak bylo w oryginale.
Poczytaj to co jest w moich postach do niej, a przekonasz sie , ze nie jest to pomylka lub jakis tam blachy blad z jej strony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Matti127 napisał:

Renata84 Na moje oko to ty chcesz zablysnac tylko nie wiesz jak to zrobic.Po co cytujesz cudze teksty??I muwisz ze to twoja refleksja w temacie o kturym zapewne nie masz zielonego pojecia. Sorry ze ci to muwie im duzej cie obserwuje tym bardziej smiac mi sie chce Jak taka sama bendziesz do ludzi w realu to poprostu ciebie nikt lubic nie bendzie,jak masz kompleksy to to mozna leczyc moge ci polecic paru dobrych terapeltow,po terapi bendziesz jak nowo narodzona pozdrawiam[/quote]

Co do zaproponowanego przez Renatę tekstu sie nie odnoszę, bo mi sie teraz nie chce. Co do kwestii plagiatu, który stał się tak naprawde głownym wątkiem postu - atak ma swoje uzasadnienie... Jednakże najbardziej zainteresował mnie tutaj wpis Mattiego127. Ja na przykład mam kompleksy i podobno Matti możesz polecic paru dobrych terapeutów...Tylko na jakiej podstawie twierdzisz, że są dobrzy? Sam wypróbowałeś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Luba napisał:
Matti127 napisał:

Renata84 Na moje oko to ty chcesz zablysnac tylko nie wiesz jak to zrobic.Po co cytujesz cudze teksty??I muwisz ze to twoja refleksja w temacie o kturym zapewne nie masz zielonego pojecia. Sorry ze ci to muwie im duzej cie obserwuje tym bardziej smiac mi sie chce Jak taka sama bendziesz do ludzi w realu to poprostu ciebie nikt lubic nie bendzie,jak masz kompleksy to to mozna leczyc moge ci polecic paru dobrych terapeltow,po terapi bendziesz jak nowo narodzona pozdrawiam

Co do zaproponowanego przez Renatę tekstu sie nie odnoszę, bo mi sie teraz nie chce. Co do kwestii plagiatu, który stał się tak naprawde głownym wątkiem postu - atak ma swoje uzasadnienie... Jednakże najbardziej zainteresował mnie tutaj wpis Mattiego127. Ja na przykład mam kompleksy i podobno Matti możesz polecic paru dobrych terapeutów...Tylko na jakiej podstawie twierdzisz, że są dobrzy? Sam wypróbowałeś?[/quote]

Wiesz Luba, ze to samo sobie pomyslalam jak przeczytalam wpis Matti - ale nie napisalam ,bo obawialam sie kolejnej klotni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok