Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zlecę przewóz auta do Norwegii na kołach - Norwegia

2 Posty
Michał Zygmański
(drZygman)
Wiking
Witam! Szukam osoby której w najbliższym czasie mógłbym zlecić przewóz samochodu z Polski do Norwegii. Z uwagi na obecną sytuację i przepisy o kwarantannie nie mogę pojechać po niego osobiście. Samochód to Peugeot Partner, w pełni sprawny, na norweskich blachach. Auto jest teraz na Śląsku, ale ktoś z rodziny mógłby je podrzucić w dowolne miejsce w Polsce. W Norwegii najchętniej odebrałbym je w Kristiansand ale mogę też podjechać po nie, np. w okolice Oslo.

Przy okazji - jeżeli nie znajdę kierowcy - może znacie jakieś firmy którym mógłbym zlecić przewóz auta na lawecie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
drZygman napisał:
Witam! Szukam osoby której w najbliższym czasie mógłbym zlecić przewóz samochodu z Polski do Norwegii. Z uwagi na obecną sytuację i przepisy o kwarantannie nie mogę pojechać po niego osobiście. Samochód to Peugeot Partner, w pełni sprawny, na norweskich blachach. Auto jest teraz na Śląsku, ale ktoś z rodziny mógłby je podrzucić w dowolne miejsce w Polsce. W Norwegii najchętniej odebrałbym je w Kristiansand ale mogę też podjechać po nie, np. w okolice Oslo.
Przy okazji - jeżeli nie znajdę kierowcy - może znacie jakieś firmy którym mógłbym zlecić przewóz auta na lawecie?

Hej, sprawdź tutaj: www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/uslugi/tr...aczki_+przeprowadzki
Zgłoś wpis
12 Posty
Piotr Nagowski
(PiotrNagowski)
Wiking
Firma AMC transport rzeczy i osob - czy przewóz auta jest aktualny ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Michał Zygmański
(drZygman)
Wiking
Dziękuję za informacje, post już nieaktualny, autko dojechało wczoraj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Piotr Nagowski
(PiotrNagowski)
Wiking
Mogę to załatwić proszę o przesłanie mi oferty na tą usługę mam wszelkie kwalifikacje i firmę nr. kontakt +48 608 165 771 Piotr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok