Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Co Wam sie nie podoba/podoba w norweskiej sluzbie zdrowia ? - Norwegia

Czytali temat:
halina manka Jagoda Gruchacz Jan Maryjan boj fra oszlo ja ja sweet man Dawid Kardas Agnieszka Chudy Łukasz Ch no wear Miroman artur.kedzior Parotia (901 niezalogowanych)
1 Post
Jagoda Gruchacz
(jagodulec)
Wiking
Podzielcie się swoimi doświadczeniami z norweską służbą zdrowia. Napiszcie co Wam się spodobało a co was zszokowało lub nie przypadło do gustu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
160 Postów

(finsbury)
Stały Bywalec
na ten temat to juz legendy chodza, wiekszosc nie poleca, mniejszosc zachwala, ja jak bylem bo mialem uraz to opieszalosc, niska edukacja ludzi na legevakt(mialem zlamanie, skrecenie), np fastlege tylko wystawi Ci sykemelding oraz skierowanie do specjalisty, jego-jej wiedza jest naprawde niska, fajne za to jest system z ta darmowa karta ale to dla tych co czesto chodza do lekarza, maja tez bardzo dobre centra rehabilitacyjne, polecam na Holtet silownie z navu idretthelse senteret Best Helse. Do tego przepisywanie na kazde schorzenie Paracet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok