Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Paulina Potrykus (1513 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Latam z dziecmi i zawsze mam wode, soczki, kaszki i kanapki i jeszcze mi nigdy nie kazali wyrzucić. A wszystko ma powyżej 300ml
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
trzeba to zgłosić odpowiednim służbom , czuje się dyskryminowany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dlaczego zaraz zgłosić? czy ktoś broni ci latac klasą business?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
nie lubię luksusów , wolę normalnie ale móc zabrać tyle soczku , kaszki i wody(????) ile lecąca hilton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
musisz podrozowac z dziećmi, jedno musi miec mniej niz 4 lata.

Poza tym, jedynym luksusem w klasie business jest to, ze nie lecisz pomiędzy spoconymi i śmierdzącymi papierosami Polakami, ktorzy nawet w obecnosci dzieci bez zenady mówią "kurwa ale upał, jak chuj ".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ale to jest fakt że latasz klasą bussines ?

no i do bussines chyba obowiązują te same przepisy ? no i w norwegian czy wizzair nie ma tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie latak klasą business. Ale kupując bilet mozna sobie wybrac miejsce, mozna tez poinformowac, ze leci sie z dziećmi w wieku taki a takim i linie lotnicze zadbaja o to, zeby było ci wygodnie. Obok mnie nigdy nikt nie siedzi, a za mną tylko spokojni Norwegowie. Śmierdziele siedza na tyłach i tam chleją.
Dla mnie po prostu nieprzyjemne jest towarzystwo zrośnietych, cuchnących wczorajszym potem i papierosami mężczyzn. Zarosnietych - mam na mysli tych, w ktorych brodzie jest tyle "bogactwa" iz samo wychodzi i nawet mozesz odgadnąc co miał na obiad tydzien temu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ja też już wiele w samolotach widziałem ale to jest jeszcze pikuś z tym co miesiąc temu opowidał jeden ziomek .
dwa razy w ciągu jednej podróży do polski i z powrotem wylądował w izbie wytrzeżwień
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
w ciągu jednej podrózy?? To jest fizycznie niemozliwe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
możliwe w jedną stronę do polski narozrabiał jago sąsiad z boku ale przy wyjściu pomylili ludzi a on też był wcięty
a za pięć dni wracał i trafił na tą samą zmianę przy wejściu do samolotu i wzięli go automatycznie , ze śmiechem no i miał ponad 0,7 promila .......znów pech
ale mówi że nie zapłaci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok