Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
dawid bisset Przemyslaw Piskorz wilwe wozniak Elzbieta Wisniewska Lina Lina Sebastian Półchłopek KarolKarolwanda (2806 niezalogowanych)
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
a po jakim czasie dostał wezwanie do sądu ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
na wyjaśnienie możesz dostać wezwanie do około 2 miesięcy , a jeżeli uznają że sprawa nadaje się do sądu to możesz poczekać jeszcze potem nawet pół roku . ale jeżeli skierują sprtawę do sądu nie licz na pobłażliwość i obietnicę adwokata . znam to z kilku spraw .
możesz wtedy robić odwołanie do wyższej instancji , a potem nawet o kasację do oslo ale i tak przegrasz .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
Wiesz na pobłażliwość zadna nie licze po calym incydencie bylem na policji złożyłem wyjaśnienia , przyznałem sie do winy ze prowadziłem wina jest oczywista , dodałem coś od siebie jeszcze ze bardzo żałuje itd , szkoda tylko ze mnie zamkna bo to w tym jest najgorsze ... no ale piłeś jechałeś .... teraz cierp swoja droga gdyby w polsce moze były takie kary mniej by było takich jak ja
dzieki za odp

nie wiem czy w nowej pracy tak po miesiacu mi dadza urlop zeby jechac na "wakacje " do pierdla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
do pudła jak nie będziesz się odwoływał to prawie rok trzeba czekać , a potem podobno możno negocjować o termin
można też pracować za około 50 NOK dziennie i wypyszczą cie ze cztery dni wcześniej za dobre sprawowanie ,
ale ogólnie wczasy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Filip xxx
(zuis)
Wiking
juz sie bałem ze dostane zawiadomienie ile mam placic a na lotnisku jak przyjade wezma mnie odrazu do pierdla ... to fajnie ze mozna sie dogadac z terminem w miare moze wtedy uda mi sie wziasc wakacje na ten termin , dzieki wielkie bardzo mi pomogleś ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bad harry napisał:
do pudła jak nie będziesz się odwoływał to prawie rok trzeba czekać , a potem podobno możno negocjować o termin
można też pracować za około 50 NOK dziennie i wypyszczą cie ze cztery dni wcześniej za dobre sprawowanie ,
ale ogólnie wczasy

Harry już to przerobił , mówi z własnego doświadczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
nie prawda , mam niestety doświadczonych byłych towarzyszy i jeden to przerabia obecnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bad harry napisał:
nie prawda , mam niestety doświadczonych byłych towarzyszy i jeden to przerabia obecnie

Dobra,dobra winny sie tłumaczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
giovi2 napisał:
bad harry napisał:

Dobra,dobra winny sie tłumaczy

nie mam z czego , możesz wierzyć lub nie , w norge prawie nie pije
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hary, weź ty zró czary - mary i idż żone pomasuj, bo pierniczysz jak by cie co na kręgosłup cisnęło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok