Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca , mieszkanie - Norwegia

2 Posty

(Krystian Pfilip)
Wiking
Witam serdecznie . Mam na imię Krystian lat 26 , troszkę nie wiem jak zacząć dlatego postaram się jak najnormalniej . Spędziłem około 6 lat w Anglii głównie pracowałem tam dla Jaguara i Land Rovera jako kontroler jakości oraz operator maszyn CNC . wróciłem do polski ok 2 lat temu przez rok pracowałem jako przedstawiciel handlowy a kolejny rok spędziłem jako kierowca Ubera. Niestety Polska to naprawdę specyficzny kraj i nie potrafię się tu odnaleźć . Biegle posługuje się językiem Angielskim i mam kilka pytań . Czy w norwegi są biura pracy ? Czy trudno jest znaleźć pracę ? Na terenie Oslo bo tam chce jechac . Jak wygląda sprawa np z uberem. ?może ktoś coś i na koniec szukam pokoju ? Jestem cicha spokojna osoba interesuje się kulturystyka, sportem , film i podróże. Za wszystkie cenne informacje dziękuję! ( a wszelkie cebulactwo może sobie darować odpowiedzi na moje pytania )

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
Krystian Pfilip napisał:
Witam serdecznie . Mam na imię Krystian lat 26 , troszkę nie wiem jak zacząć dlatego postaram się jak najnormalniej . Spędziłem około 6 lat w Anglii głównie pracowałem tam dla Jaguara i Land Rovera jako kontroler jakości oraz operator maszyn CNC . wróciłem do polski ok 2 lat temu przez rok pracowałem jako przedstawiciel handlowy a kolejny rok spędziłem jako kierowca Ubera. Niestety Polska to naprawdę specyficzny kraj i nie potrafię się tu odnaleźć . Biegle posługuje się językiem Angielskim i mam kilka pytań . Czy w norwegi są biura pracy ? Czy trudno jest znaleźć pracę ? Na terenie Oslo bo tam chce jechac . Jak wygląda sprawa np z uberem. ?może ktoś coś i na koniec szukam pokoju ? Jestem cicha spokojna osoba interesuje się kulturystyka, sportem , film i podróże. Za wszystkie cenne informacje dziękuję! ( a wszelkie cebulactwo może sobie darować odpowiedzi na moje pytania )

Tutaj znajdziesz namiary : www.mojanorwegia.pl/ogloszenia_o_prace/pracodawcy
Zgłoś wpis
2 Posty

(Krystian Pfilip)
Wiking
Dziękuję ! a czy nie lepiej oczywiście pod kątem finansowym i zabezpieczenia się przed naciagaczami poszukać tej pracy faktycznie w czymś takim jak biuro pracy . Bo tu są same oferty agencji pośrednictwa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Radoslaw .
(raddek)
Nowicjusz
Najprosciej przez agencje lub popatrz tutaj:

m.nav.no/stillinger/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Norwegia tez jest dosc specyficznym krajem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok