Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1591 niezalogowanych)
1 Post

(cyganka)
Wiking
Dino napisał:

No i z kim będę dyskutował o ciążach pozamacicznych? Zabrali mi zabawkę ;(. Admini, przywróćcie Gabriela.

Dino , to wszystko przez Twoją inteligencję i traktowanie ludzi jak zabawki..........,, widzisz nie ma Gabriela , nie ma Fachurry ??? Kto będzie następny-ą ?????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Cyganka, na mieście są jeszcze inne restauracje, zawsze można wejść i cos zamówic niekoniecznie na wynos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
cyganka napisał:
Dino napisał:

No i z kim będę dyskutował o ciążach pozamacicznych? Zabrali mi zabawkę ;(. Admini, przywróćcie Gabriela.

Dino , to wszystko przez Twoją inteligencję i traktowanie ludzi jak zabawki..........,, widzisz nie ma Gabriela , nie ma Fachurry ??? Kto będzie następny-ą ?????

Cyganka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Dino napisał:
cyganka napisał:
Dino napisał:

Cyganka.

No wiedziałam , wiedziałam Dino
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
cyganka napisał:
Dino napisał:

Nie przyłożyłem ręki ani nogi do likwidacji Gabriela, co ja poradzę na to, że inni nie potrafią obronić swoich racji w toku dyskusji. Jak zabawki traktuję ludzi, którzy nie szanują siebie i innych (PNBalls). Gabriel jest dobrym partnerem do dyskusji, mimo jego wad i braku wyczucia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
Stało się tak dlatego że ponieważ.
Gabriel napisał to co myślał, napisał prawdę i chyba juniora poniosły emocje.
Jeżeli tak ma wyglądać administrowanie forum w jego wykonaniu to Ja też poproszę o bana na zapas bo zaczynam coraz głośniej myśleć i już nie długo włodarze tego forum mogą usłyszeć o czym.
Nie ma co prawda tego w regulaminie, ale powinno się znaleźć:
WYRAŻANIE WŁASNEJ NIECHĘCI DO UŻYTKOWNIKA PO PORAŻCE W DYSKUSJI ZA POMOCĄ PANELU ADMINISTRATORA JEST DZIECINNE I DEBILNE. JEŚLI NIE MA SIĘ RACJI TO TRZEBA SIĘ DO TEGO PRZYZNAĆ.

Jeszcze tylko dodam że wypowiedzi administratora w dyskusji na forum publicznym typu: "trzymamy się razem" jest co najmniej nieodpowiednia (głupia) w świetle pełnionej funkcji.
Pierwszą zasadą jaką musi kierować się admin jest BEZSTRONNOŚĆ

Hehe... no wlasnie... bezstronnosc... cholera znowu przespalem . No tak zmaiana czasu.. hehe..

Ciekawe Grzes czy twoje *dziecinne i debilne* zaotanie wymoderowane tak szybko jak *forumowy glupek* Gabriela! Ahh... no prawie zaponmnialem dodac ZGADZAM SIE Z WAMI PANOWIE!

Czy Pan i Wladca forum moglby skomentowac usuniecie Gabriela i opcje turbopiny??
....I dlaczego dzieje sie to, kiedy przypinia sie wlasnie admina??

Juniorsous.. dosc duzo ludzi zdalo juz sobie sprawe z tego jak dziala ta wasza piramidka i czyja lapka myje czyja... Jak napisalem Ci wczoraj *napisabym Ci cos, ale wiesz o kogo chodzi*... pewnie juz wczoraj podzielilbym los Gabriela...
Co do dzialania ideologicznego.. czyz nie takie bylo zalozenie tego forum??... bylo! ..wiec nie praw nam tutaj swiatlymi ideologiami... bo pieniadz szczescie daje.. kilka miesiecy temu sam to odkryles... nieprawdaz?...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
nasza" wolność słowa" jest taka że możemy sobie pogadać pod nosem a pisząc na forum musimy byś taktowni i zwracać uwagę co i jak piszemy a tak nie powinno być!Dlaczego ludzie tacy jak gabriel dostają bana za to że są szczerzy (czasem aż do bólu),czy takich osób nie powinno być więcej -najwidoczniej nie bo za dużo i za szczerze potrafią wyrazić swoją opinię.Tak więc pozostaje nam poklaskiwanie i potakiwanie wszelkim sprawom choć mamy inne zdanie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
anuk napisał:
nasza" wolność słowa" jest taka że możemy sobie pogadać pod nosem a pisząc na forum musimy byś taktowni i zwracać uwagę co i jak piszemy a tak nie powinno być!Dlaczego ludzie tacy jak gabriel dostają bana za to że są szczerzy (czasem aż do bólu),czy takich osób nie powinno być więcej -najwidoczniej nie bo za dużo i za szczerze potrafią wyrazić swoją opinię.Tak więc pozostaje nam poklaskiwanie i potakiwanie wszelkim sprawom choć mamy inne zdanie?

Mylisz się, wystarczy pisać tak, aby nie dać krytykowanym argumentów do walki innej niż słowna, szczególnie jest to ważne, kiedy krytykuje się władzę (czy portalową, czy jakąkolwiek inną). Po co walić młotkiem po głowie, skoro można wbić widły w plecy nie pozbawiając przytomności przy okazji .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
E tam, zbyt humanitarne jak dla mnie. Lepiej wbic widelec w watrobe i przekręcic

DIno, co z umową???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
E tam, zbyt humanitarne jak dla mnie. Lepiej wbic widelec w watrobe i przekręcic

Humanitaryzm jest obecnie modny, dawniej myślących inaczej załatwiano ciekawszymi metodami (stosy, plutony egzekucyjne itp.).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok