Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Macie jakieś opinie o sklepie internetowym Mpx.no? - Norwegia

Czytali temat:
Maciej xXx Jan Maryjan Agata Dymna Wieslaw Ozog Kasia K operis as boj fra oszlo Maciej Mad Mac johnyvik rybak21 (1159 niezalogowanych)
2 Posty
johnyvik
(johnyvik)
Wiking
Znacie ten sklep mpx.no może jakieś opinie o tym sklepie ,planuje kupić u nich smartfon bo jest dużo taniej niż w norweskich sieciówkach no i jeszcze na dzień dzisiejszy można kupić koronę w Polsce za 0,45 groszy i to już wychodzi nawet dużo taniej niż w Polsce.
Ale mam obawy jak by było coś nie tak z telefonem, jak wtedy działa serwis,czy mam odesłać?
Bo np jak w Lefdalu kupuje sprzęt i coś nie tak to wtedy po prostu idę do sklepu i reklamuje.
No i w ogóle czy to dobry sklep czy w balona nie robią ludzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Jola p
(jola3636)
Wiking
Kupowałam telewizor i byłam bardzo zadowolona. Żadnych problemów, dostałam to co chciałam, porządnie zapakowane i na czas. Znajomi też dokonywali tam zakupów i byli zadowoleni.
Jeśli chodzi o ewentualnym zwrot towaru.. to nie mak pojęcia bo nie musiałam tego robić.

Polecam również komplett.no - czasami cenami różnią się z MPX mimo, że są to te same firmy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok