krolestwo za konia napisał:
....Wnioskuje ze nie przesledziles wszystkich artykulow i watkow tutaj po tym wydarzeniu
Ad rem...
do tego tematu i zarazem na zakończenie...
KZK wiesz...? podłamałem się ździebko tą Twoją wypowiedzią .../ a pisałem wcześniej przecież..."skąd masz kody dostępu"/...
Uderzyłem się delikatnie w mój cherlawy tors , niemniej i tak w okolicy w tym momencie zagrzmiało...! , pewnie za fiordem w górach zeszła lawina i stąd to echooo...ooo... .
I zabrałem się do pracy ...
I co...? .
Doszedłem do wniosku iż dobrze się stało , że wcześniej nie grzebałem w tych artykułach ...
Bo nie było by tak owocnych wypowiedzi i tyle wejść na ten konkretny temat...
PODŚWIADOMIE MIAŁEM RACJĘ IŻ TEN TEMAT ..."Im więcej jedności , tym więcej dobra"..
TO NIC INNEGO ...
JAK ZWYKŁA NARCYZOWATA AUTOREKLAMA NIEDOWARTOŚCIOWANEGO POCZĄTKUJĄCEGO POLITYKIERA...
Tak ..KZK ...i nic niestety ponad TO...
OT i to wszystko ...!
SZKODA tylko ,że niestety sprawdza się tutaj już prze zemnie wcześniej cytowane zdanie...acz teraz bardziej wyartykułowane...
...Chcesz mieć spokój i pospólstwo trzymać krótko za ryj... ,
to skłóć ich ze sobą i patrz się z boku... a będziesz miał taką władzę jaką tylko zechcesz...
DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ i żegnam ten temat...
P.s.
Pewien forumowicz napisał do mnie na -PW- :
...wiesz ...""Wojewódzki"" ...pisz...pisz w moim temacie tak jak piszesz dotychczas , bo dzięki temu wzrasta oglądalność mojego tematu a oto najbardziej mi chodzi...
ciekawe jak długo ten post utrzyma się ...w tym temacie.
Gabriel