Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca - Norwegia

2 Posty

(raffy)
Wiking
Czesc!Mieszkam jeszcze w Szkocji-jeszcze poniewaz za kilka dni wracam do Polski i chcialbym podjac prace w Norwegii.Jestem spawaczem z 2 letnim doswiadczeniem,mechanik monter maszyn i urzadzen przemyslowych,operator maszyn takich jak wozki widlowe,ladowarki teleskopowe,fadroma-jestem po 2letnim collegu w Szkocji gdzie skonczylem kurs welding fabricator,pracowalem kilka lat ponadto na budowach w Szkocji i Anglii.Dobrze mowie po angielsku.Dziekuje i pozdrawiam.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
dark70 Zalewski
(dark70)
Nowicjusz
Jak znaszj.angielski....i masz samozaparcie,fach w reku,jakis pomysl na siebie i plan..to poadzisz sobie wszedzie..a jak nie to zapytaj ZIGGIEGO T z tego forum..to taka dyzurna ciotka co wie wszystko buhahahah..z tym ze potem bedzie cie podrywal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(raffy)
Wiking
Mam duzo ofert z Holandii,Niemiec a Ja chce Skandynawie ze wzgledow finansowych i jestem tego swiadomy ze poczatki beda trudne ale nikt nie powiedzial ze bedzie latwo.Wracam ze Szkocji po 5 latach do Polski poniewaz rozstalem sie ze Szkotka ....Pomimo wszystko dziekuje za odzew.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Wracam ze Szkocji po 5 latach do Polski poniewaz rozstalem sie ze Szkotka ....

Głupszego powodu nie słyszałem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
W No sa problemy z etatem. Powysylaj CV jako spawacz. Dla ludzi z fachem w reku cos sie znajdzie teraz.Dostaniesz zlecenia na 4-6tyg. Wtedy zobaczysz jak ci sie ta Norwegia podoba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1655 Postów
Kasia K
(KasiaKacz) Online
Maniak
raffy napisał:
Mam duzo ofert z Holandii,Niemiec a Ja chce Skandynawie ze wzgledow finansowych i jestem tego swiadomy ze poczatki beda trudne ale nikt nie powiedzial ze bedzie latwo.Wracam ze Szkocji po 5 latach do Polski poniewaz rozstalem sie ze Szkotka ....Pomimo wszystko dziekuje za odzew.

Sprawdź w dziale Praca w NO: www.mojanorwegia.pl/ogloszenia_o_prace
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok