Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
15 Postów

(gummi)
Wiking
Dzięki wszystkim za info. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Mozesz zapodac linka. Nie moge znalezc tego artykulu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

()
Początkujący
bardzo ciezko D-nr bedzie wczoraj w obradach senat oglosil wstrzymanie wydawania D-nr . a masz Szwecki person nr?
Raczej bedzie niemozliwe w Norge mosisz miec kontrakt na rok i papiery z firmy ktora cie chce zatrodnic... nowe zasady nowe prawo wchodzi o 2018 ale juz w urzedacz robia problemy .... tak im kazali .. polityka..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(gummi)
Wiking
Tak, stałe obywatelstwo.piekarza/cukiernika z długim starzem przepracowanym w Szwecji i jeszcze tak dorzucę 3lata w elektryce i wózki widłowe zrobione w Szwecji na cała Skandynawię.Dlatego pytam jak jest w norge z praca i życiem bo bym wyjechał na stałe.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(maverik)
Początkujący
a gdzie w Szwecji mieszkales bo ja 12 lat temu w Goteborgu pozniej tu i teraz caly czas ,tez nam szwecki person nr ,moja baba jest szwedko-angielka a teraz mieszkamy niedalekop Narviku.
ja robie most a ona hotel jest ok..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(gummi)
Wiking
Mieszkam w Malmo i chyba każdy wie jak tu jest nie wróży tu za dobra przyszłość
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(gummi)
Wiking
Miło słyszeć MN,moja żonka jest na ostatnim roku dentalteknik obydwoje pokochaliśmy Norwegię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

()
Początkujący
O stary druchu !! dawaj tu z Malme pomoge ci jak bede mogl .bo w Malme katolik dlugo nie porzyje .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(gummi)
Wiking
Haha dzieki na szczęście mieszkamy w miarę spokojnym miejscu "jeszcze" haha.Dokonca jeszcze nie jestem zdecydowany z lokalizacja zamieszkania ale wybieramy się na rejs w wakacje od Narvik w dół Norvegi.Jak byś mógł daj namiary to chętnie odwiedzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(gummi)
Wiking
Dzięki jeszcze raz.Pozdrawiam!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok