Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
Thug juz nie przesadzaj Chłopie widywało sie "większych" ty poprostu jestes dobrze zbudowanu hehe człowieku troche lepszej samooceny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
umiesz liczycz .... licz na siebie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
ale wiesz w razie "W" wiesz gdzie mnie szukać podklepuj smiało ja nie odbijam jak Rychu wspaniały co zaginą w akcji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
Ty a właśnie to kur.... nie jest śmieszne ..... może wkońcu uległ na ten ślub.... za długo go nie ma :/ wiesz cos o tym??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
To ja pytam Ciebie ,,,,, ja tam nie wiem nic po za tym ze zaginą.... i nasza wspaniała też mało tu ostatnio bywa co prawda poszedł bym na wesele dawno nie byłem ale nie swoje jeszcze podkreślam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
w tej kwesti..... hm Rycha musimy zapytac.... czy z przymuszonej czy z własnej ja o maly włos i bym zrobił ten błąd z własnej.... ale dzieki bogu.... obeszło sie bez bo bym pluł sobie teraz w brode
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
nikt po za mną a ja to wiem zaufaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(MJG)
Wiking
Nie zapalisz Hmm,fakt!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
nie to miałem na myśli ladniej to wyglądało poprostu jak to usłyszałem ostatnio jestem "Dupkiem" to raczej nic o zaufaniu nie wiem hahhahaha "Życie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
578 Postów

(wariat0704)
Wyjadacz
Magda jest cicho ciemna wiec sie nie podzieli swoimi doświadczeniami na ten temat oczywiście i nie kłam da sie zapalic od mowej juz palącej sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok