Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
kafar napisał:
witam! otwieram firme i niemam pomyslu jak ja nazwac? moze ktos ma jakies pomysly dodam ze to firma budowlana

Przy otwieraniu firmy nie zapomnij kluczy (oczywiscie zeby ja otworzyc) Nazwe firmy przypomnij sobie, (to napewno bedzie dla Twojego dobra.) Pomysl zbedny aby ja jakos nazywac!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Patriotycznie powinno być coś typowo polskiego z ą,ę,ś,ć,ż,ź,ó,ł ewentualnie sz,cz,dż,dź
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
gama28 napisał:
Patriotycznie powinno być coś typowo polskiego z ą,ę,ś,ć,ż,ź,ó,ł ewentualnie sz,cz,dż,dź

to może .............SZCZĘŚCIARZ CARTOON BYGG
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
kasia f.
(kasiula77)
Początkujący
Oleczka niestety mam juz ekipe !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
kafar napisał:
witam! otwieram firme i niemam pomyslu jak ja nazwac? moze ktos ma jakies pomysly dodam ze to firma budowlana

"jak nie zbudujemy to sie przyjamniej upijemy"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
kafar!.Dziwne to pytanie.Jaja sobie robisz?.
Jaką firmę,Ty chcesz otworzyć.Wszystko jest monitorowane.
Ostatnio,chyba w sobotę jeden rusek,ukradł jeden ambulans z parkingu szpitalnego,i ujechał ok 18 km bo paliwo się mu skończyło.Już jest w rękach policji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bumell.... odłóz juz Kalinkę do szafki , juz ci w głowie poczyniła spustoszenie, a poza tym moje kanapki czekają, a ty nic....
chyba sie na ciebie obraże,smutno mi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
No dlaczego?????.Kalinka?.Ona moja tylko.
Kafar pisał chyba tylko o otwieraniu,firmy.JAKIEJ?.Otwierać to można puszkę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
74 Posty
kasia f.
(kasiula77)
Początkujący
Bumell po 1. nie robie sobie zadnych jaj ok Zakladam firme nie otwieram LEPIEJ!!!!!!!!!!!!!!!! mam poprostu problem z nazwa dla niej dlatego myslalam ze podsuna mi jakis pomysl forumowicze . po 2 niemam jaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(tek)
Wiking
kafar,to takie męskie.A Ty myślałaś.......?
Ok ,pytanie trochę dziwne było.
Jeśli to ma być Twoja firma,to wysil się sama,a będziesz bardziej dumna z tej nazwy.
Nie napisałaś jaka to ma być działalność.Sprzątanie,handel,remonty mieszkań,czy inne np artystyczne usługi.
Np jeśli chodzi o rzemieślników to wejdz na stronę ,håndverker.no i tam znajdziesz firmy na terenie norwegii z tej profesji.Nazwy itd.Np 4kąty,solid hus,lub z imienia.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok