Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3896 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
giovi2 napisał:
gabriel napisał:
Hilton napisał:...nawet szczere słowa jakiejs tam krytyku pod adresem sierdzielonego programu na MNtv, zostały wysmiane przez pięknego. To co ja sobie mam myslec??? Mam to w dupie, dokłądnie wszystko.JEDNYM SŁOWEM najwyższy czas NA URLOP i przejście gdzie indziej... gdzie jeszcze administracja nie ma sodówki z okazji dobrych notowań portalu... zapominając dzięki komu ma takie a nie inne pożytki...

Ja uważam,że od samego początku piękny miał lekcewazący stosunek do forumowiczów.
Widac to było nagminnie podczas pytan,problemow itp.
Wszelkie uwagi z naszej strony były pomijane milczeniem,o pożałowania godnym konkursie fotograficznym już nie wspomnę .

Dokladnie!!!
Mnie sie zdjecie na przyklad rozmylo nie wiedziec czemu... pytalem, ale jak grochem o sufit...
A mialem takie Piekne....

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
A Pan Piękny to kto to jest ? Bo ja tutaj tak raz na ruski rok zaglądam i nie jestem w temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
niezapominajka741 napisał:
A Pan Piękny to kto to jest ? Bo ja tutaj tak raz na ruski rok zaglądam i nie jestem w temacie

Założyciel tego forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
(niezapominajka741)
Początkujący
giovi2 napisał:
niezapominajka741 napisał:

Założyciel tego forum

Dziękuję Teraz i ja już wiem hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
(niezapominajka741)
Początkujący
Ania24 napisał:
Gratulacje dla mamusi i witam w klubie, ja również spodziewam sie drugiego dziecka jestem w 7 tygodniu ciąży .Jeśli chodzi o lekarza to tez czekam na wizyte mam na 15 kwietnia pani która mnie rejestrowała stwierdziła ze jeszcze czas i ze rejestruja na pierwsza wizyte miedzy 8 a 12 tygodniem ciąży.Pozdrowienia i dużo zdrówka!!

Aniu dla Ciebie również gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Podzielam częściowo wasze zdanie, użytkownicy już zaczęli uciekać z forum. Szkoda, że uciekają wartościowi ludzie, ale nic w tym dziwnego, skoro przez ostatnie miesiące na topie były popiardułki o dupie Maryni, własnej i innych narządach, kłótnie i wątki o niczym. Nie tylko administracja jest winna, my też. Przemyślcie to sobie .
PS.
   Przeskoczyło na właściwy temat w międzyczasie. Pisałem oczywiście do malkontentów . Dla pań ciężarnych, życzę szczęśliwego macierzyństwa i zapasu sił na następne lata .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Dino napisał:

Podzielam częściowo wasze zdanie, użytkownicy już zaczęli uciekać z forum. Szkoda, że uciekają wartościowi ludzie, ale nic w tym dziwnego, skoro przez ostatnie miesiące na topie były popiardułki o dupie Maryni, własnej i innych narządach, kłótnie i wątki o niczym. Nie tylko administracja jest winna, my też. Przemyślcie to sobie .

Dino biję się w piersi,bo jestem jedną z wielu winnych tego ,że gadało się ostatnio tu więcej o bzdurach niż o sprawach ważnych ..ale...No właśnie ja mam takie ALE do tego co Ty napisałeś,że my tutaj nie dyskutujemy na temat:dlaczego użytkownicy uciekaja z tego forum.Wyraziliśmy jedynie swoje zdanie na temat podejścia administracji do ogólu.
Pamietasz sam ile razy prosiłeś o odzew pięknego i z tego co pamiętam odpowiedzi nie było
Swego czasu w prywatnej rozmowie z kimś powiedziałam,że to forum jest "bezpańskie" i niestety ,ale takie wrażenie mam do dnia dzisiejszego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
giovi2 napisał:
Dino napisał:

Dino biję się w piersi,bo jestem jedną z wielu winnych tego ,że gadało się ostatnio tu więcej o bzdurach niż o sprawach ważnych ..ale...No właśnie ja mam takie ALE do tego co Ty napisałeś,że my tutaj nie dyskutujemy na temat:dlaczego użytkownicy uciekaja z tego forum.Wyraziliśmy jedynie swoje zdanie na temat podejścia administracji do ogólu.
Pamietasz sam ile razy prosiłeś o odzew pięknego i z tego co pamiętam odpowiedzi nie było
Swego czasu w prywatnej rozmowie z kimś powiedziałam,że to forum jest "bezpańskie" i niestety ,ale takie wrażenie mam do dnia dzisiejszego

Wiem, że nie dyskutujecie o tym, dlatego to napisałem. Temat winy za rozkład forum, był jakoś skrzętnie omijany i zamiatany pod biurko Pięknego. Może teraz właśnie jest czas, aby podyskutować o tym, jak i czy jest sens naprawiać forum. Jeśli nic nie zrobimy, to zostanie tu śmietnik wypocin kółka wzajemnej adoracji, składającego się z dwu lub trzech osób z problemami egzystencjalnymi, używających po kilka różnych kont do walki z każdym "nowym" (podobnie jest na N-K).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Dino napisał:
.... składającego się z dwu lub trzech osób z problemami egzystencjalnymi, używających po kilka różnych kont do walki z każdym "nowym" (podobnie jest na N-K).[/quote]

No proszę Cię ,na to bym nie wpadła,żeby zakładac sobie kilka kont po to by z kimś walczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
giovi2 napisał:
Dino napisał:
.... składającego się z dwu lub trzech osób z problemami egzystencjalnymi, używających po kilka różnych kont do walki z każdym "nowym" (podobnie jest na N-K).

No proszę Cię ,na to bym nie wpadła,żeby zakładac sobie kilka kont po to by z kimś walczyc[/quote]

Dowiedziałem się od samych zainteresowanych, kiedy wywiesili na priv białą flagę. Zaczynasz dyskusję z dwoma, kończysz z sześcioma, ale cały czas gadasz z dwoma . Takie robienie tłumu, nic specjalnego, intelektu od tego nie przybywa .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok