Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3897 niezalogowanych)
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
Dino napisał:
giovi2 napisał:
Dino napisał:
.... składającego się z dwu lub trzech osób z problemami egzystencjalnymi, używających po kilka różnych kont do walki z każdym "nowym" (podobnie jest na N-K).

No proszę Cię ,na to bym nie wpadła,żeby zakładac sobie kilka kont po to by z kimś walczyc

Dowiedziałem się od samych zainteresowanych, kiedy wywiesili na priv białą flagę. Zaczynasz dyskusję z dwoma, kończysz z sześcioma, ale cały czas gadasz z dwoma . Takie robienie tłumu, nic specjalnego, intelektu od tego nie przybywa .[/quote]

To rzeczywiście strach się bać Jak taka szarańcza człowieka napadnie hehe

Zgodzę się z Wami Z tego typu forum spotkałam się pierwszy raz ) Strach wypowiadać swoje zdanie czy zakładać jakieś nowe wątki , a już w ogóle jak się czegoś nie wie to lepiej nie pytać . Bo zaraz tym co się nudzi w Norwegii i nie mają zajęcia , a rodzinka jest daleko żeby im podokuczać czepiają się niesamowicie ( Żal mi takich ludzi bo muszą być bardzo samotni w życiu osobistym skoro szukają zaczepki na forum żeby w ogóle z kimś porozmawiać i zwrócić na siebie uwagę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Kalina Krause
(Kalinakrause)
Wiking
zajefajnie gratuluje ja mam 3 wspanialych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok