Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

refleksja zycia :P w NO - Norwegia

47 Postów
Rolf Bertos
(MrNoOne)
Nowicjusz
kurde wrocilem z miasta...mam taki niedosyt,jestem naladowany..takim pozytywem ze chcialbym balowac dluzej i wiem ze wielu z Was tez,wkoncu weekend to czas by odpoczac,nie tylko fizycznie ale i psychicznie od codziennosci,,jestem czlowiekiem ktory przeprowadzil sie do miasta gdzie nie zna nikogo,podjal ryzyko ktoremu nie latwo sprostac ale wiem ze sobie poradze.Nie,nie czuje sie samotnie,tylko stoje przed wyzwaniem,i to mnie cieszy.przed wyzwaniem gdzie czlowiek ma szanse zaczac wszystko od nowa,gdzie zrobil co mogl dla innych,a sie obudzil za pozno.ale teraz bede soba i bede stal za swoim.lubie poznawac ludzi i se poradze.wiem to...tylko chcialem sie podzielic tym odczuciem..pozdrawiam forumowiczow MN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Rafalski napisał:
kurde wrocilem z miasta...mam taki niedosyt,jestem naladowany..takim pozytywem ze chcialbym balowac dluzej i wiem ze wielu z Was tez,wkoncu weekend to czas by odpoczac,nie tylko fizycznie ale i psychicznie od codziennosci,,jestem czlowiekiem ktory przeprowadzil sie do miasta gdzie nie zna nikogo,podjal ryzyko ktoremu nie latwo sprostac ale wiem ze sobie poradze.Nie,nie czuje sie samotnie,tylko stoje przed wyzwaniem,i to mnie cieszy.przed wyzwaniem gdzie czlowiek ma szanse zaczac wszystko od nowa,gdzie zrobil co mogl dla innych,a sie obudzil za pozno.ale teraz bede soba i bede stal za swoim.lubie poznawac ludzi i se poradze.wiem to...tylko chcialem sie podzielic tym odczuciem..pozdrawiam forumowiczow MN
-------
Euforia histerica.... Spokojnie Stary, gdbys se chylkiem nie podpil napoju tej Norwezce co tanczyla na parkecie (sama) to bys tak nie mial. W Norwegii tez dosypuja.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ten co dosypał proszku Norweżce najprawdopodobniej śledził podpijacza do celu
i z braku laku załadował
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nai nai nai
za proszek dla Norweżki zapłacił w koronach
a polskiego podpijacza załadował płynem fizjologicznym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
Rolf Bertos
(MrNoOne)
Nowicjusz
no i teraz wiem..dzieki chlopaki za podpowiedz..to teraz bede uwazal na te "nieswoje"drinki i wreszcie zaczne pic swoje..unikne proszkow i innych substancji...kurde a tak myslalem ze cos jest nie tak.jejku co ja bym bez Was zrobil,dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
najważniejsze teraz aby się zagoiło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
Rolf Bertos
(MrNoOne)
Nowicjusz
zagoi sie jak nic..wiem to wkoncu nie pierwszy raz pilem "nieswoje"..dzieki za troske..pomyslec ile pieniedzy zaoszczedzilem,a jak na zdrowiu stracilem..ja pierdziu gdzie ja glowe mialem..nie ladnie Rafal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jeśli to nie pierwszyzna, i nie boli, a wręcz doprowadza do euforii
to nic nie zmieniaj
kontynuuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj