Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maja Sokołowska LUKASZ04061989 (6233 niezalogowanych)
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
To ja troche na temat..mam DOSC tej zimy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Mikael napisał:
To ja troche na temat..mam DOSC tej zimy ... zimy czy nadmiaru śniegu ...?
, mnie tam ani jedno ani drugie nie przeszkadza...
Może trwać i trwać jeszcze nawet 20tygodni ,
bo tyle mogę jeszcze otrzymywać nawet znośny permitering...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
tego zimna..snieg moze byc-przydaje sie na ski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
Ale mnie ten pusty łeb na ierdala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Noooooo......... jasna cholera, znowu mnie wzięli do kontroli z bagażem podręcznym Często latam , ale aż za często wybierają sobie akurat mnie do kontroli, czyżbym wyglądała na terrorystkę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
a jesli ktos nie chce narzekac to gdzie ma pisac?

ps. wczoraj jacys polacy mi narzekali jak i to jest tutaj ciezko wiazac koniec z koncem, bo maja razem 40 tys koron miesiecznie i nie wiedza jak za to przezyc a maja na utrzymaniu tylko 1 male dziecko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
cyganka napisał:
Noooooo......... jasna cholera, znowu mnie wzięli do kontroli z bagażem podręcznym Często latam , ale aż za często wybierają sobie akurat mnie do kontroli, czyżbym wyglądała na terrorystkę

jesli avatar prawdziwy.... to moze nie od razu terrorystka.... ale marzyciele tez czasem moga byc niebezpieczni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hardi napisał:
a jesli ktos nie chce narzekac to gdzie ma pisac?

ps. wczoraj jacys polacy mi narzekali jak i to jest tutaj ciezko wiazac koniec z koncem, bo maja razem 40 tys koron miesiecznie i nie wiedza jak za to przezyc a maja na utrzymaniu tylko 1 male dziecko

duzo i nie duzo....zalezy...ilu ich bylo ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hardi napisał:...ps. wczoraj jacys polacy mi narzekali jak i to jest tutaj ciezko wiazac koniec z koncem, bo maja razem 40 tys koron miesiecznie i nie wiedza jak za to przezyc a maja na utrzymaniu tylko 1 male dziecko
NO wiesz apetyt rośnie w miarę jedzenia a jak tego jest za dużo to i w Dupie się niektórym przewraca...
Zwłaszcza jak w Polsce żyli na garnuszku u rodziców i wiązali koniec z końcem to i tu im miliony za mało...
A najgorsze jak eldorado się skończy i trzeba będzie wrócić na ziemię ...

Czytałem na portalu Duńskim o takim gościu który w Polsce kupił bardzo drogie auto bo było go stać na taki zakup ... A w tym roku stracił prace a na dodatek policja zatrzymała mu auto do oclenia i musi zapłacić 100tys Dkk.
I żali się ,że taka niesprawiedliwość , bo tak dużo trzeba zapłacić a on już nie ma za co... i mu te auto przepadnie a to przecież dorobek jego życia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok