Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maja Sokołowska LUKASZ04061989 (6229 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
bad harry napisał:
ale tylko jeden program

Ale za to jaki ,jajec na nim ,że juz nie bede kupowac jak się tak napatrzę

Giovi, to nie program.....hmmmmm...zabralas moją płytke dvd.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
łoj kobiety , łoj kobiety ta telewizja nie działa na okrągłą dobe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking

Miałam wyjechać na tydzień , no i , no i.......nigdzie nie poleciałam , loty odwołane cholera

www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article.../KRAJSWIAT/930080295

Zresztą podobne wiadomości są na stronie głównej MN
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
cyganka napisał: Miałam wyjechać na tydzień , no i , no i.......nigdzie nie poleciałam , loty odwołane cholera
www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article.../KRAJSWIAT/930080295
Zresztą podobne wiadomości są na stronie głównej MN

JEDNYM SŁOWEM DBAJĄ O SWÓJ SPRZĘT I ŻYCIE PASAŻERÓW...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Tak , tak właśnie jest gabriel , no cóż........, w,, kąciku poezji ,, powiedziałam do widzenia na tydzień , to teraz nadal będę Was zamęczać
A dla Ciebie gabriel wkleję tam kiedyś wiersz Leśmiana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
cyganka napisał:
Tak , tak właśnie jest gabriel , no cóż........, w,, kąciku poezji ,, powiedziałam do widzenia na tydzień , to teraz nadal będę Was zamęczać
A dla Ciebie gabriel wkleję tam kiedyś wiersz Leśmiana

DZIĘKUJĘ nie kłopocz się w necie jest trochę jego pokręconej poezji... kiedyś jak byłem młodszy niż teraz... , to Te wiersze uczyłem się prawie na pamięć ...
Później jak przyszło szare życie dałem sobie spokój , dopiero teraz sobie NA NOWO przypomniałem ....

Wiersz... ŻOŁNIERZ ... znałem cały na pamięć... teraz już mi wywietrzał niemniej ta specyficzna Dykcja ... w ćwierć cofnięcia ... .
FACET musiał mieć nietęgo pod sufitem , jak takie straszydła wychodziły z pod jego gęsiego pióra...

Co do podróży ... to Ja bym nie popuścił i pojechał do kraju pociągiem
Bo nie wiadomo kiedy wznowią loty .... cała górna warstwa Atmosfery jest zakurzona pyłami z tych Islandzkich wulkanów... które zagrażają silnikom samolotowym.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Nie chciałam dolecieć do kraju , tylko na miejsce spotkania mojej grupy, a póżniej dalej w świat...........
To taka moja dodatkowa praca , oprócz tej tutaj w Norwegii , lecz cała impreza została odwołana , no cóż nie ma tego złego , co by na dobre nie wyszło , bo teraz sobie siedzę i pisze na forum
Piszesz gabriel ,że wiersze Leśmiana są w internecie , wiem , wiem........., ale jak ja wklejam lub piszę coś od siebie do ,,kącika,, , to masz bliziutko , na miejscu........., a dla mnie to co robię , to nie kłopot , tylko przyjemność
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
No nie możliwe........, patrzę z nieba coś spada , myślę sobie chyba pył wulkaniczny zasłonił mi niebo
Dopiero po chwili doszło do mnie , że to olbrzymie płaty śniegu zasypały całą okolicę, brrrrrr, jak zimno ..........., znowu ogrzewanie poszło w ruch.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok