Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Maja Sokołowska LUKASZ04061989 (6238 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
bad harry napisał:
nie mów tak publicznie , jak ja raz tylko wspomniałem o tajlandii , pewnie ze dwa miesiące temu , to jedna kobieta do dziś na odcisk mi wchodzi ...
powiedz że litwinka , to będzie bezpieczniej

Może mnie nie zadepczą, biała w tej sytuacji nie pasuje, Stan z czarną teczką miał kolorową żonę, a ja nie jestem rasistą .
   Owszem Hilton, mieli czas, szef już się przyzwyczaił do moich wizyt, nawet znajduje chwilkę aby pogadać .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Stan z czarną teczką to jest dobre porównanie

a jak jeszcze szef chce pogadać ....i to były zdradzony , trzeba było zapytać czy po twojej wizycie uroków po kątach nie odprawiał ...typu tfu , tfu .
ja z moim strciłem kontakt , bo głupek był poprostu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
bad harry napisał:
Stan z czarną teczką to jest dobre porównanie

a jak jeszcze szef chce pogadać ....i to były zdradzony , trzeba było zapytać czy po twojej wizycie uroków po kątach nie odprawiał ...typu tfu , tfu .
ja z moim strciłem kontakt , bo głupek był poprostu

Nie zdradzony, rozstaliśmy się w zgodzie, po prostu firma nie mogła sprostać moim wymaganiom finansowym, a że w interesach nie ma sentymentów, więc odszedłem. Odwiedzam firmę, kiedy przyjeżdżam do Polski, szkoda tracić kontakt z ludźmi, z którymi przepracowałem i przeimprezowałem naście lat .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
Radoslaw O
(radekradek77)
Nowicjusz
Ja mam dzisiaj urodziny.Zowu.Jak co rok.Szczesie ze tylko raz do roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
radas napisał:
Ja mam dzisiaj urodziny.Zowu.Jak co rok.Szczesie ze tylko raz do roku

Gratulerer med dagen !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
radas napisał:
[quote] Ja mam dzisiaj urodziny.Zowu.Jak co rok.Szczesie ze tylko raz do roku [/quot

a ja miałem 5 dni temu i wszyscy zapomnieli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Wszystkiego Naj...............radas
bad harry , jak to zapomnieli ??? Skoro nie wiedzieli...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
Radoslaw O
(radekradek77)
Nowicjusz
mama skladajac zyczenia powiedziala:to wiek chrystusowy czas sie ozenic. chrystus w tym wieku bynajmniej sie nieozenil
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
radas napisał:
mama skladajac zyczenia powiedziala:to wiek chrystusowy czas sie ozenic. chrystus w tym wieku bynajmniej sie nieozenil

Bo ( wg. Dana Browna ) mial 165cm wzrostu, był kulawy a cale jego cialo było pokryte wrzodami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Hilton napisał:
radas napisał:

Bo ( wg. Dana Browna ) mial 165cm wzrostu, był kulawy a cale jego cialo było pokryte wrzodami

taa i podobno puszczal baki przy kazdym ruchu lewej nogi....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok