Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kto sie zna na kompach i na oprogramowaniu? - Norwegia

Czytali temat:
(647 niezalogowanych)
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Na firmowym kompie nie jestem w stanie nic zainstalowac, blokada jest na wszystko. Chcialbym ogladac na CD fillmy w avi, wmh itd. ale nie ma zainstalowanych kodekow itd. Czy mozna zainstalowac kodeki i program to odtwarzania filmow na swoim pendrive i z niego odpalac? Jesli tak to jakie i jak to zrobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Nie wiem jak bardzo zablokowany jest twoj komp ale podejrzewam ze po pierwsze nie bedziesz mial do dostepu jako admin..no i moga tez byc pozakladane blokady na instalki..jesli tak to troche lipa..Wtedy zainwestuj w mp4
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Jest Allplayer w wersji jednoplikowej na pędraka, ale obsługuje tylko już zainstalowane kodeki. Najprościej dla Ciebie będzie, "zdobyć" hasło admina i zainstalować wymagane kodeki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
z pena można wystartować osobnym systemem (linux, winda) jeśli tylko bios kompa na to zezwala, jeśli nie to można spróbować odzyskać hasło na konto administratora (komp musi pozwolić wystartować system z cd-rom), generalnie jest kilka sposobów, pisz jak jesteś zainteresowany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hardi, jam jest niewiasta na kompach sie nie znająca, ale bym se normalnie własnego, osobistego kompa zabrała do pracy po co tyle kombinowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
Mój drogi HARDI jak możesz takie rzeczy pisać przecież to jest OKRADANIE PRACODAWCY.
Chodzi o oglądanie czy czatowanie w godzinach pracy a Ty taki ŚWIĘTY CZŁOWIEK chcesz na FIRMOWYM KOMPIE
oglądać filmy? Nie mogę uwierzyć ponieważ czytałem twoje komentarze na temat np. nielegalnych busów, czy tragicznie mordowanych delfinków i innych pierdół. Niesamowicie mi przykro ponieważ ZAWIODŁEŚ MNIE. Nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzę, może się upije aczkolwiek pozostaje w głębokim smutku.
Pozdrawiam wszystkich NARCYZÓW !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zimny, hardi w przerwie na lancz moze sobie robic co mu sie podoba, moze np. ogladac film. Nie rozumiem jak sie to ma do okradania pracodawcy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
Tak ale na swoim kompie!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dlatego tez napisalam, aby przyniósł własny. Chociaz racji nie masz, w czasie przerwy sniadaniowej moze korzystac z firmowego komputera, ktory i tak jest zablokowany...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów
Zimny Dran
(ZimnyDran1)
Stały Bywalec
Droga Hilton a jak by ktoś w czasie lanczu zrobił komuś przeprowadzkę firmowym samochodem to tez będzie OK?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok