Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Gowno w tej norwegii jest - Norwegia

69 Postów

(obibok)
Początkujący
w norwegii nie ma nic oprocz dobrej kasy
polska przy nie to piekny kraj

jak ktos ma swoj dom albo mieszkanie w pl to sie nie oplaca nigdzie jechac i robic za parobka
holandia anglia lipa ,norwegia sie nadaje na szybk i zarobek i zjazd do pl
a to ze ktos tam mieszka w 10 w domku to i w pl tez mozna tak zyc i kase sie przytuli

a wy co myslicie o tym ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Agnieszka Rychlak
(agagaga)
Nowicjusz
Co mysle? Ze ty chyba nigdy w norwegii nie byles. Maz wyjechal tu na szybki zarobek. I przeprowadzilismy sue tu do pieknego bialego domku nad morzem z widokiem na gory i mega szklami turystycznymi a kasa na drugim miejscu tu kasa poprostu jest. I nie ma tematu. Tu by spedzac milo i efektywnie nie trzeba kasy. A w polsce jedyna rozrywka to pojscie do galerii w niedziele i to ieszcze popatrzec na witryny sklepowe bo kasy szkoda . Lubie swoj kraj za przyjaciol i rodzine i za imprezy. Ale do zycia na codzien norwegia nie ma sobie rownych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów

(obibok)
Początkujący
domek pewnie min 50 letni - nówka,nawet ciapaty nie chcial ale dla polaka to piekny bialy domek
a jak mieszka sie w ujowicach dolnych w polsce to nie ma sie co dziwic ze nie ma gdzie isc
drogi byle jakie
w polsce tez sa ladne krajobrazy i nie trzeba lazic po galeriach
bylem w norwegii wiec wiem co mowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Wojtek oscar
(Wojtekoscar)
Wiking
Zgadzam sie,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Agnieszka Rychlak
(agagaga)
Nowicjusz
Wracajcie do Polski nie wiem po co tu w ogole jestescie moha norwegia to nie portal dla was do widzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
176 Postów
Greg Greg
(Greg1979)
Stały Bywalec
Jak ktos lubi spokojne zycie bez stresu i bez rozrywek to Norwegia jak najbardziej..... Polecam
Apropo widoku na gory - ile razy w roku cos widac? Jak akurat nie mgly, deszczu, lub chmur sunacych po wodzie w fjordzie....

Kolejna rzecz - czy rzeczywiscie kraj tak bardzo zalezny od cen ropy naftowej jest dobrym miejscem na przyszlosc dla dzieci? Zobaczymy za pol roku co sie bedzie dzialo jak kilku dziesieciu tysiacom ludzi skonczy sie bezrobocie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów

(obibok)
Początkujący
ty sie tak nie unos i nie mow ludziom czy maja wracac czy nie
gdyby nie ropa i bogactwo no to watpie ze bys tu byla z powodu pieknych widokow
zazwyczaj jest tak ze kazdy przyjezdza dlatego ze kasa a potem dodaje ideologie ze widoki ze to sramto

ale prawde mowiac to norwegia przy pl wypada slabo , i jak ktos mowi ze w pl mozna tylko do galerii isc to nie wiem jak to skomentowac

dla mnie norwegia jest krajem dobrym pod wzgledem zarobkow nic wiecej

ulice w pl o wiele czystsze, domy piekne , przynajmniej u mnie w miejscowosci nie wiem jak tam w pipidowkach

ale moim zdaniem porownania nie ma , nie wiem ile % polakow jest w no z tego wzgledu ze naprawde im sie tam podoba ,a nie ze wzgledow finansowych,ale sadze ze niezbyt wiele
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Przemek Anonymous
(Przemek_Anonymous)
Wiking
daj ludziom żyć, nie podoba Ci się to rób co swoje tutaj i uciekaj, bądź szczęśliwy... nie marnuj życia dla widoków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów

(obibok)
Początkujący
przyznaj sie ze przyjechales bo dobra kasa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów

(obibok)