Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Sasiad ma problem z Flaga Polski - Norwegia

10 Postów

(PatriotaNaZawsze)
Wiking
powiem tak, mieszkam w no juz troche czasu
przeprowadzilem sie i kolo domu na mojej posesji stoi maszt, to zawiesilem na ten maszt flage Polski,piekny widok

wczoraj przyszedl sasiad z pytaniem dlaczego ta flaga wisi , a ja mowie wisi bo ma takie prawo
zaczal sie odgrazac ze mam zdjac bo to norwegia itp

a ja powiedzialem ze nie moze mnie do tego zmusic bo to sa moje uczucia religijne i tradycja i mam do tego prawo, nie wiem jak sie sytuacja dalej rozwinie ale sie zdenerwowalem i to bardzo , boje sie ze bedzie prubowal ta flage w nocy dlatego teraz czujniej spie

od dawna nosze czapke w kolorze czerwono bialym , szalik no i w aucie tez mam na szybie szalik polski , no i tatuaz z husarzem na ramienu a teraz planuje zrobic cos w stylu polski walczacej ,a jak jest z wami ? moim zdaniem warto pokazywac kim sie jest za granica
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
piczka na sprzedaz
(piczka na sprzedaz)
Wiking
MARNA PROWOKACJA DOR SRAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(PatriotaNaZawsze)
Wiking
z takim nickiem jak twoj nie odwazyl bym sie zabierac glos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
PatriotaNaZawsze napisał:
przeprowadzilem sie i kolo domu na mojej posesji stoi maszt, to zawiesilem na ten maszt flage Polski,piekny widok

wczoraj przyszedl sasiad z pytaniem dlaczego ta flaga wisi , a ja mowie wisi bo ma takie prawo

a ja powiedzialem ze nie moze mnie do tego zmusic bo to sa moje uczucia religijne i tradycja i mam do tego prawo, nie wiem jak sie sytuacja dalej rozwinie ale sie zdenerwowalem i to bardzo , boje sie ze bedzie prubowal ta flage w nocy dlatego teraz czujniej spie

od dawna nosze czapke w kolorze czerwono bialym , szalik no i w aucie tez mam na szybie szalik polski , no i tatuaz z husarzem na ramienu a teraz planuje zrobic cos w stylu polski walczacej ,a jak jest z wami ? moim zdaniem warto pokazywac kim sie jest za granica

Prowokatorze ...kimkolwiek jesteś....zabawne ...czapke w kolorze czerwono bialym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
PatriotaNaZawsze napisał:

MAsz na mysli durnia? Wiem, ze to prowokacja, ale tu lud niepismienny, to tak zapobiegam rozwojowi raka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(PatriotaNaZawsze)
Wiking
bialo czerwonym , od gory biala na dole czerwona, chyba ze ktos odwrotnie zalozy to bedzie u czerwono biala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
WERSET
(WERSET)
Wiking
optymus napisał:

MAsz na mysli durnia? Wiem, ze to prowokacja, ale tu lud niepismienny, to tak zapobiegam rozwojowi raka.

widze ze optimus dolaczyl do grona niedorozwinietych idiotow na forum, teraz mamy 3
gabriel ,krystian i optimus
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(PatriotaNaZawsze)
Wiking
nie zapominaj o jascie
co mam zrobic gdy nastepnym razem przyjdzie z pretensjami?
od razu mowie ze flagi nie zdejme
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Natlucz szkła denka od butelek wokół masztu i psa uwiaz przy okazji roweru popilnuje bo może jakiegoś rodaka dziecko ma komunie św w tym roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(PatriotaNaZawsze)
Wiking
nie mam psa ani roweru,ale z tym szklem to nieglupi pomysl , bedzie trzeba zastosowac
a wy w jaki sposob wyrazacie to kim jestescie zagranica? ja od zawsze bylem patriota i sie tego nie wstydzilem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok