Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
70 Postów
(**********)
Początkujący
qantan napisał:
jasta102 napisał:
Gosiu
a z jaką rasą ci najlepiej?

to że jesteś pizda i pustak to wiedzą wszyscy na tym forum...
ale to że jesteś takim wieśniakiem .......to nawet ja się nie spodziewałem...........

Stasiek sorry lubiłem Cię pomimo że mnie wkurwiałeś, często miałeś rację i fajnie się z Tobą gadało. Ale teraz udowodniłeś że jesteś większy BURAK niż polak z małej pisany kradnący silniki z łodzi. Współczuję Ci chłopie... ********** Jasta 102 "pies Ci mordę lizał" I nie wiem na Boga kto to Cysiek, ale chętnie bym z nim jak i z Tobą w 4 patrzałki pogadał. Pozdro i miej umiar!!! Ja wypierdalam z krainy za 3 słownie trzy dni i do miłego w Polsce przy piwku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów
(**********)
Początkujący
Login zostawiam bo mam nadzieję że i w Polsce będe się nudził. Pozdro Cortez
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
orlu
(orlu)
Nowicjusz
********** napisał:
qantan napisał:
jasta102 napisał:
Gosiu

ale to że jesteś takim wieśniakiem .......to nawet ja się nie spodziewałem...........

Stasiek sorry lubiłem Cię pomimo że mnie wkurwiałeś, często miałeś rację i fajnie się z Tobą gadało. Ale teraz udowodniłeś że jesteś większy BURAK niż polak z małej pisany kradnący silniki z łodzi. Współczuję Ci chłopie... ********** Jasta 102 \"pies Ci mordę lizał\" I nie wiem na Boga kto to Cysiek, ale chętnie bym z nim jak i z Tobą w 4 patrzałki pogadał. Pozdro i miej umiar!!! Ja wypierdalam z krainy za 3 słownie trzy dni i do miłego w Polsce przy piwku

nie boisz sie krystian ze cie zamkna teraz PIS zamyka komunistow albo twoja teczke ujawnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów
(**********)
Początkujący
orlu napisał:
********** napisał:
qantan napisał:
jasta102 napisał:
Gosiu

Stasiek sorry lubiłem Cię pomimo że mnie wkurwiałeś, często miałeś rację i fajnie się z Tobą gadało. Ale teraz udowodniłeś że jesteś większy BURAK niż polak z małej pisany kradnący silniki z łodzi. Współczuję Ci chłopie... ********** Jasta 102 \\\"pies Ci mordę lizał\\\" I nie wiem na Boga kto to Cysiek, ale chętnie bym z nim jak i z Tobą w 4 patrzałki pogadał. Pozdro i miej umiar!!! Ja wypierdalam z krainy za 3 słownie trzy dni i do miłego w Polsce przy piwku

nie boisz sie krystian ze cie zamkna teraz PIS zamyka komunistow albo twoja teczke ujawnia

Z kimś mnie mylisz kolego. Za komuny srałem w pieluchę.
Boję się w chuj! Ale sprzedałem się za noki żeby spróbować w Polsce. Kocham Ją i tam chcę żyć!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
orlu napisał:
********** napisał:
qantan napisał:
jasta102 napisał:
Gosiu

Stasiek sorry lubiłem Cię pomimo że mnie wkurwiałeś, często miałeś rację i fajnie się z Tobą gadało. Ale teraz udowodniłeś że jesteś większy BURAK niż polak z małej pisany kradnący silniki z łodzi. Współczuję Ci chłopie... ********** Jasta 102 \\\"pies Ci mordę lizał\\\" I nie wiem na Boga kto to Cysiek, ale chętnie bym z nim jak i z Tobą w 4 patrzałki pogadał. Pozdro i miej umiar!!! Ja wypierdalam z krainy za 3 słownie trzy dni i do miłego w Polsce przy piwku

--------
Spoko, mam ją w domu. Gdy ją mi przynieśli byłem mile zaskoczony. Mniej donosami kumpli ,że jestem agentem Zachodu. Dziwne było też usłyszeć od najbliższego kumpla w pracy po 8 latach twarzą w twarz: wiesz, przysłali mnie tu z MSW, patrzylem ci na ręce. Dziwne to były czasy....
SRAM na PIS.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
qantan napisał:
jasta102 napisał:
Gosiu

kmiocie białostocki
zjawisko spółkowania Polek z psami na pewno jest częstsze niż muślemów z kozami

Skandaliczne zachowanie psa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Jasta 102
(Jasta 102)
Wiking
jasta102 napisał:
qantan napisał:
jasta102 napisał:
Gosiu

kmiocie białostocki
zjawisko spółkowania Polek z psami na pewno jest częstsze niż muślemów z kozami

znowu klamiecie Jazwinski to nie Polka tylko את לא נותנת ! אני מביא ביד
a zdjecie wzieliscie z tej strony
flix.tapuz.co.il/v/watch-3218113-%D7%A8%...%91%D7%AA%D7%90.html

pogiirons
From United States,

www.memecenter.com/pogiirons/likes/page/21

www.mojanorwegia.pl
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
hej
jak tam was zwał marszałek Piłsudski
a słyszeli o tym, że co piąta Polka jest gwałcona w najbliższej rodzinie przez ojca, brata wujka
wy se nawet sprawy nie zdajecie ile poprawności politycznej zawdzięczacie
a popytać po dziadkach babkach czy pamiętają jak to do jednej czy drugiej aż pogotowie musiało przyjeżdżać bo się z psem szczepiła
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak