Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

prośba o przetłumaczenie eu kontroll - Norwegia

Czytali temat:
Agata Dymna Marcin Okuniewski Kasia K Bogdan Tracz boj fra oszlo ja ja Josephvol.2 smith (400 niezalogowanych)
3 Posty
Wiking
Witam. Czy byłby ktoś taki dobry i przetłumaczył mi listę usterek które otrzymałem dzisiaj z Eu kontroll?
www.fotosik.pl/zdjecie/bb3782360a3e4de3

Zdjęcie - 26.02.2016 - ookon Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią. www.fotosik.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Bogdan Tracz
(BogdanTracz1)
Stały Bywalec
jedz lepiej do Polski, tu zaplacisz wiecej, niz samochod jest wart.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Taki mam zamiar, ale muszę wiedzieć co wymieniać. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Bogdan Tracz
(BogdanTracz1)
Stały Bywalec
Przewody hamulcowe obie strony przod. Wiecej niz 25% rdzy na tarczach hamulcowych tyl. Hamulec reczny, wiecej nic 50% roznicy w sile hamowania. Uszkodzone/matowe swiatla(reflaktory przod). Uszkodzone swiatlo parkowania? przod prawy? Kierunkowskazy/awaryjne, niewlasciwy kolor z tylu, niewlasciwa moc zarowek. Swiatla przeciwmgielne, zle ustawienie. Tylna, prawa sprezyna amortyzatowa zdeformawana lub zlamana. Tylny prawy amortyzator cieknie, powazny defekt. Jestes mi dluzny zgrzewke piwa . Tlumacz skasowalby Cie drozej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
Dzięki bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok