Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ważna sprawa!!! - Norwegia

5 Postów

(Ewelina512)
Wiking
Witam, poszukuje znajomego, który rok temu wyjechał do Norwegii. Muszę się pilnie z nim skontaktować. Ma 25 lat (w tym roku 26) pochodzi z Rzeszowa i ma na imię Artur L. wszelkie info proszę przesyłać na ewelina.kol512@wp.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Ewelina512 napisał:
Witam, poszukuje znajomego, który rok temu wyjechał do Norwegii. Muszę się pilnie z nim skontaktować. Ma 25 lat (w tym roku 26) pochodzi z Rzeszowa i ma na imię Artur L. wszelkie info proszę przesyłać na ewelina.kol512@wp.pl

Znam tylko historie Jozefa K, ale on mial 30 lat i byl prokurentem bankowym. Nie wiem czy to cos pomoze. Lepiej szybko odszukaj znajomego, bo Jozefa K zabito nozem w serce...jak psa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Ewelina512)
Wiking
Dodam tylko że jest to mój brat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
czesio2009 napisał:
optymysta napisał:
Ewelina512 napisał:

Znam tylko historie Jozefa K, ale on mial 30 lat i byl prokurentem bankowym. Nie wiem czy to cos pomoze. Lepiej szybko odszukaj znajomego, bo Jozefa K zabito nozem w serce...jak psa!

Artur L zostanie tatą???

Artur L to nie wieloryb a Ewelina nie samica wieloryba by 12 miechow w ciazy chodzic/plywac...Pewnie o robocine sie rozchodzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
Ewelina512 napisał:
Dodam tylko że jest to mój brat.

Taki brat -znajomy co to nie masz z nim kontaktu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Ewelina512)
Wiking
nie będę wchodziła w szczegóły mojego pokrewieństwa jeśli go znacie i wiecie coś o nim to super za odzew więc poproszę o konkretne info a jeśli nie to chyba sprawa zamknięta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Mateusz Grochocki
(Manio860)
Wiking
www.gulesider.no/
Spróbuj tu może uda Ci się go namierzyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj