Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(9695 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
Kowalski1 napisał:
Dino napisał:

Pytanko. Pamiętacie usunięty wątek o konkurencyjnym forum? Kto był sprawcą całego zamieszania i zmusił Pięknego do złamania swoich zasad? Jeden z dwóch zbanowanych.
   Poza tym, pamiętacie wątek BANN? Kto poleciał pierwszy, Gabriel czy Fullcasco? .

Mnie tu nie bylo chyba. Powiedz Dino jak bylo...

Poszło o ujawnienie danych osobowych i prywatnej korespondencji. Nie pamiętam dokładnie, który nawywijał. Najprawdopodobniej Gabriel.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
truskawkowa napisał:
ja Was zabije spac przez was nie moge
giovi poplakalam sie ze smiechu

ulv-idealnie by bylo,zeby admin mial dwa profile,jeden z ktorego pisze prywatnie,drugi sluzbowy i dwa rozne avatary,bo to sie najbardziej ludziom utrwala w glowach
nigdzie nie jest to co prawda praktykowane,ale wydaje mi sie,ze ulatwiloby to cholernie pelnienie tej funkcji

nie mowie dobranoc
ale juz tu nie przyjde

truskaweczko, nie wiem, czy mnie masz na mysli, ale jesli mnie to, wypowiadam sie zawsze za siebie, niewazne jaka funkcja jest do avatara przypisana... to jest forum, na ktorym wyrazamy swoje poglady,opinie itd. .. nie wyobrazam sobie, aby ktokolwiek pomyslal sobie, ze jesli napisze w odpowiedzi na moja opinie i wyrazi inne zdanie, to bedzie w jakikolwiek sposob "inaczej" - "gorzej" potraktowany... tylko dlatego, ze mysli inaczej niz admin,moderator,grafik danego portalu itp. ...
cos takiego jest mi bardzo dalekie, koniec tematu
wiadomo, co podlega moderacji i nie ma sensu o tym dyskutowac,prawda ?
ja to jestem ja, wczoraj uzytkownik, dzis moderator, jutro admin a pojutrze byc moze znowu uzytkownik... to tylko jakies funkcje i powiazane z nimi obowiazki....natomiast poglady - przynajmniej moje - sa moje jako osoby
po co w jakis sposob "ukrywac" jakas dana funkcje pod innym avatarem ? przeklamanie to byloby, nieprawdaz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
Dino napisał:
Kowalski1 napisał:
Dino napisał:

Pytanko. Pamiętacie usunięty wątek o konkurencyjnym forum? Kto był sprawcą całego zamieszania i zmusił Pięknego do złamania swoich zasad? Jeden z dwóch zbanowanych.
   Poza tym, pamiętacie wątek BANN? Kto poleciał pierwszy, Gabriel czy Fullcasco? .

Mnie tu nie bylo chyba. Powiedz Dino jak bylo...

Poszło o ujawnienie danych osobowych i prywatnej korespondencji. Nie pamiętam dokładnie, który nawywijał. Najprawdopodobniej Gabriel.

moze sie wypowiedza...albo zamkna
Dobranoc ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
giovi2 napisał:
Poczytaj sobie

www.mojanorwegia.pl/forum/view/dyskusja_...17338/bann_10,0.html

jutro paa Ty niedobra))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
giovi2 napisał:
Poczytaj sobie

Pytanko do użytkowników. Czy zauważacie linki podane w ten sposób:
Poza tym, pamiętacie wątek BANN?

Czy w sposób podany przez Giovi?

Odpowiedzi pozwolą mi na dopasowanie sposobu pisania linków .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
ulv72 napisał:

po co w jakis sposob "ukrywac" jakas dana funkcje pod innym avatarem ? przeklamanie to byloby, nieprawdaz ?
no wlasnie chodzi o to,zeby przeklamac troche rzeczywistosc,bo pewnie juz zauwazyles,ze taki sam post,napisany przez "prywatnego uzytkownika" bedzie odebrany zupelnie inaczej niz gdyby napisal go mod no ale oczywiscie nie pisalam tego powaznie,tylko to byla takie "na marginesie"nawiazanie do ktorejs tu wypowiedzi o przejmowaniu sie krytykami

a poza tym,to WSTAAAAAAAAWAC
spac mi wczoraj nie daliscie,teraz smacznie chrapiecie,a ja musialam wstac i kiwam sie tu nad kawa jak pijana

ps profile obudwu zbanowanych sa dostepne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski1)
Wiking
truskawkowa napisał:
ulv72 napisał:

no wlasnie chodzi o to,zeby przeklamac troche rzeczywistosc,bo pewnie juz zauwazyles,ze taki sam post,napisany przez "prywatnego uzytkownika" bedzie odebrany zupelnie inaczej niz gdyby napisal go mod no ale oczywiscie nie pisalam tego powaznie,tylko to byla takie "na marginesie"nawiazanie do ktorejs tu wypowiedzi o przejmowaniu sie krytykami

a poza tym,to WSTAAAAAAAAWAC
spac mi wczoraj nie daliscie,teraz smacznie chrapiecie,a ja musialam wstac i kiwam sie tu nad kawa jak pijana

ps profile obudwu zbanowanych sa dostepne

...wlasnie otworzylem profil fullkaska. ktos se leci w chu.. z porzadnymi obywatelami...
poza tym co? poza tym to, ze az musialem przerwac kuracje, aby cos wyjasnic, a tu sie okazuje, ze podobny list dostalo wielu z tu obecnych. hanba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Wygląda na to, że ten temat jako jedyny nie jest zaśmiecony 15 stron i temat główny się dobrze trzyma! Szkoda, że tylko wtedy, gdy trzeba komuś d... obrobić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Dino napisał:
giovi2 napisał:
Poczytaj sobie

Pytanko do użytkowników. Czy zauważacie linki podane w ten sposób:
Poza tym, pamiętacie wątek BANN?

Czy w sposób podany przez Giovi?

Odpowiedzi pozwolą mi na dopasowanie sposobu pisania linków .

Faktycznie Dino,nie zauważyłam wczoraj,ale to wyjątkowo
Chyba zmęczenie materiału
Wstawiaj linki po swojemu. No chyba że pozostali nie wyłąpują,ale niech reszta się wypowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok