Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
14 Posty

(DorotaK1)
Wiking
jesli nie masz nic madrego do napisania i nie mozesz pomoc to prosze zebys sie nie wypowiadal w moim temacie,bo juz wystarczajaco zycie nas pokrzywdzilo zebys jeszcze tutaj dobijal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
176 Postów
Greg Greg
(Greg1979)
Stały Bywalec
To niech sie wyleczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(DorotaK1)
Wiking
nie znam norweskiego , w szkole mialam rosyjski
maz juz od dawna jest chory i nie da rady zeby sie wyleczyl
od wielu lat nalezy do klubu AA, ma wszystkie zaswiadczenia i papiery od lekarza
wiec z udowodnieniem choroby nie bylo by problemu, myslicie ze powinnam isc z tym do tlumacza zeby przelozyl na norweski?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
DorotaK1 napisał:
nie znam norweskiego , w szkole mialam rosyjski
maz juz od dawna jest chory i nie da rady zeby sie wyleczyl
od wielu lat nalezy do klubu AA, ma wszystkie zaswiadczenia i papiery od lekarza
wiec z udowodnieniem choroby nie bylo by problemu, myslicie ze powinnam isc z tym do tlumacza zeby przelozyl na norweski?

Zaraz zaraz juz jedna noga widze,ze jestes w Norwegii.Za bardzo znasz tutejsze prawo..Ale kontynuluj dalej.Masz jeszcze jakies inne pomysly?Moze cos doradzimy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
DorotaK1 napisał:
jesli nie masz nic madrego do napisania i nie mozesz pomoc to prosze zebys sie nie wypowiadal w moim temacie,bo juz wystarczajaco zycie nas pokrzywdzilo zebys jeszcze tutaj dobijal

Skoncz juz trolu, niewlasciwy dobor srodkow wypowiedzi polaczony z naiwnoscia tresci daje dziwaczna mieszanke.
Prowokowac tez trza umic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(DorotaK1)
Wiking
duzo wiem od kolezanki ktorej maz ma rente alkoholowa, ona tez sie o taka stara a nawet nie byla nigdy w norwegii, opowiadala mi o procedurach ale chce sie upewnic czy to co mowi to prawda

do jakiej organizacji sie udac i gdzie zlozyc wnioski o zasilki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
HanslubMosze napisał:
DorotaK1 napisał:

Skoncz juz trolu, niewlasciwy dobor srodkow wypowiedzi polaczony z naiwnoscia tresci daje dziwaczna mieszanke.
Prowokowac tez trza umic.

to niech sie zaszyje

dasz to zdjecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec
DorotaK1 napisał:
duzo wiem od kolezanki ktorej maz ma rente alkoholowa, ona tez sie o taka stara a nawet nie byla nigdy w norwegii, opowiadala mi o procedurach ale chce sie upewnic czy to co mowi to prawda

do jakiej organizacji sie udac i gdzie zlozyc wnioski o zasilki?

MOPS
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(DorotaK1)
Wiking
nie dam zdjecia bo jestem zajeta, mam meza
nie chce zeby sie zaszyl bo jak sie zaszyje w polsce to nie dostanie norweskiej renty, moga go zaszyc w norwegii ale dopiero po otrzymaniu renty bo predzej nie da rady bo pieniadze przepadna

chcesz moje zdjecie czy meza?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
176 Postów
Greg Greg
(Greg1979)
Stały Bywalec
Calej rodziny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj